Menu
Centre Natació Mataró

stm, nou patrocinador del 1r. equip femení de waterpolo

Avui a les 12 del migdia ha tingut lloc, a la Sala Social del Centre Natació Mataró, la presentació del nou patrocinador de l’equip femení de waterpolo del Centre per a la temporada 2021-2022 que és l’empresa stm especialitzada en software tèxtil.

L’acte ha estat presidit per la Regidora d’Esports de l’ajuntament de Mataró la sra. Ma. Beatriz Delgado a qui acompanyaven el president del Centre Natació Mataró el sr. Joan Gros i el director de MKTG  de stm el sr. Sergio Díaz.

Aquest acord comporta que l’equip, a partir del mateix partit que juga demà a Sabadell, la Final de la Supercopa d’Espanya, ja incorporarà el nom del patrocinador; stm-CN.MATARÓ.

Tant el president del Centre, com el director de MKTG de stm han mostrat la seva satisfacció per un acord que dona un suport sempre important a l’esport d’alta competició.

Sergio Díaz, ha destacat que ara per ara el waterpolo femení del Centre és una aposta segura d’èxit atès que és un equip que porta diversos anys lluitant amb els millors equips a nivell estatal i europeu i en aquest sentit, a nivell de ciutat, és el més destacat.

La Regidora d’Esports ha felicitat el Centre i stm per aquest acord i espera que comporti la consecució d’èxits esportius, començant per la final de demà.

L’acte ha acabat a la piscina olímpica amb les jugadores de l’equip, que han atès els mitjans de comunicació i s’han fet fotos tots junts.

 

patrocinadors del Club

  • quadis
  • quadis
    • Sanitas

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:30
Dissabte de 7:00 a 22:00
Diumenge de 8:00 a 22:00

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.