Menu
Centre Natació Mataró

S'anul·la la Triatló ciutat de Mataró'23. Llegiu el comunicat

Comunicat d´anul·lació de la Triatló Ciutat de Mataró 2023

L´equip de l’organització de la Triatló Ciutat de Mataró aquestes últimes setmanes ha fet el possible i l’impossible per tirar endavant una nova edició de la nostra Triatló,  però, a dia d’avui, ens veiem obligats a anul·lar-la en previsió de fortes perdudes econòmiques que la fan inviable. Ara mateix estem molt lluny de cobrir despeses i sentint-ho molt, el nostre Equip no pot assumir un risc tant gran.

Com bé sabeu, ja es va haver d’ajornar i canviar-la del mes maig a setembre per les obres de una nova rotonda. D’aleshores ençà hem estat buscant l’aprovació d´un nou circuit per part del departament de Trànsit de Barcelona; i a principis d’agost es va aprovar un circuit amb l’acord de les parts implicades.

La sorpresa però, va ser que en la darrera reunió amb la Policia Local, no els  semblava bé el nou circuit de dues voltes,  donant només l´opció de fer tres voltes en el tram de la N-II un cop passades les obres.

Aquesta última opció de tres voltes que teníem per continuar amb la prova en dins la Distància Sprint  la Federació Catalana de Triatló, ens han fet veure que no reunia el mínim de seguretat per a TOTS els participants, i ja només ens quedava l´ opció de fer una Triatló Supersprint a una única volta en què eliminàvem les situacions de risc amb els doblatges.

Però hem pogut comprovar aquest últims dies, que aquesta opció no ha estat ben rebuda per la gran majoria dels i les corredors/es. Veient que les inscripcions no augmentaven i no hi havia el mínim d´inscrits necessaris,  ens hem vist en l’obligació d’ANUL.LAR LA TRIATLÓ CIUTAT DE MATARÓ 2023

Ho sentint més que ningú, des del 2000 organitzem la nostra Triatló  i som els últims que volíem prendre aquesta decisió,  però la situació ens hi ha obligat.

Totes les inscripcions seran retornades en els pròxims dies. No heu de enviar cap email o avis, es farà a traves del sistema TPV de devolució de transferència .

Esperem que el pròxim any tornem a gaudir de una nova edició de la Triatló Sprint  Ciutat de Mataró com sempre ha estat.

 

Gracies a tots per la vostra comprensió i us esperem al maig del  2024

 

 

 

patrocinadors del Club

  • quadis

HORARIS DEL CENTRE

DILLUNS a DIVENDRES:
de 6:00 a 22:30

DISSABTES:
de 7:00 a 22:00

DIUMENGES I FESTIUS:
- Horari Estiu, de 8:00 a 22:00 (abril-octubre)
- Horari Hivern, de 8:00 a 19:00 (novembre-març)

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08302 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.