Menu
Centre Natació Mataró

Les nostres triatletes, ho fan molt bé a la 1a. jornada de la Lliga estatal

L'equip femení de Triatló es va desplaçar fins a Águilas, a Múrcia, per a participar en la prova on havia de defensar la seva presència a la 2a. divisió i buscar l'ascens a la 1a. divisió, malgrat la dificultat que suposava.

El dissabte al matí es va disputar el campionat d'Espanya Super Sprit Individual, un prova molt espectacular però la pluja va impedir-ne el normal desenvolupament i només va permetre que cada una de les components de l'equip disputés una sèrie.

La Clàudia Luna i la Júlia Raja van ser les més destacades de la sèrie A, entrant en classificació TOP-10. La Clàudia va ser 7a. i la Júlia Raja 9a. Molt bé.

A la sèrie B les nostres representants també van tenir una actuació destacada, així la Júlia Raja va entrar en la 16a. posició, l'Alba Pujol la 20a. A la sèrie C, la Jèssica Brillas va entrar en la 14a. posició i l'Ariadna López, que debutava en una prova estatal, va entrar en la 22a. posició

Dissabte a la tarda, va ser l'hora de la 2a. competició. El campionat d'Espanya de relleus per parelles on cada parella havia de fer un Super Sprint fins a completar-ne tres. Els relleus de les nostres corredores van ser; 1r. relleu Clàudia Luna i Júlia Raja, 2n. relleu, Alba Barroso i Alba Pujol i el 3r. relleu, Jéssica Brillas i Ariadna López.

En total 30 equips van ser els que hi van participar. El CN.Mataró va entrar en la 20a. posició general. En la classificació d'equips de la 2a. divisió, va ser el 5è classificat.  

Diumenge al matí tocava la 3a. prova puntuable per a la 1a. Jornada de la Lliga estatal. El Campionat d'Espanya Super Sprint per clubs 2x2. 

Era un format nou on cada parella havia de fer la prova individual seguida de la prova compartida. 

La classificació de les nostres corredores va ser la 22a. posició de la general. 7a. posició de 2a. divisió que col·loca al nostre equips a la mitja taula de la classificació. 

Sense dubte un gran i intens cap de setmana de Triatló.

Consulteu els resultats al document adjunt. 

 

 

 

 

patrocinadors del Club

  • STM
  • quadis
  • quadis

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:30
Dissabte de 7:00 a 22:00
Diumenge de 8:00 a 22:00

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.