Menu
Centre Natació Mataró

Bona participació dels nostres atletes al campionat d'Espanya de Duatló

Es va disputar aquest cap de setmana a Alcobendas el campionat d'Espanya de Duatló Crono per equips, dissabte i de relleus, el diumenge, amb la participació dels nostres atletes. La 1a. competició era sobre les distàncies de 5km de cursa a peu, 20km de tram en bicicleta i 2,5km per acabar, una altra vegada de cursa a peu.

L'estratègia era que cada equip sortia en un interval d'un minut i s'havia de mantenir el grup unit durant tota la cursa. Cada equip el formaven un màxim de 6 corredors i un mínim de 4. Tota una prova d'entesa i coordinació.

En la competició Elit, el nostre equip femení va entrar en una important 21a. posició si tenim en compte la gran quantitat d'equips i la qualitat de tots ells. El masculí va entrar en la posició 31a. També es va disputar la competició Open on el 2n. equip femení del Centre va entrar en una destacada 6a. posició.

Els components dels equips foren;

  • Elit Femení; Clàudia Luna, Aida Fàbrega, Alba Barroso, Alba Pujol i Berta Bassols.
  • Elit masculí; Aleix Garreta, Oriol Farré, Albert Ruz, Pol Peña, Roger Riera, Lluís Puigdefàbregas.
  • Open Femení; Judit Zaragoza, Gemma Badia, Núria Bruguera, Ariadna López

Diumenge va ser el torn del campionat d'Espanya de Duatló per relleus, sobre unes distàncies de 2km de cursa a peu, 5km de tram de bicicleta i 1km altra vegada de cursa a peu, distàncies que cada un dels tres components del equips havia de córrer. 

Aquest format de relleus permet de veure curses molt espectaculars que es corren a ritmes molt intensos i que a més la pluja que va caure en certs moments i el fort desnivell, van acabar d'afegir-hi emoció i risc. L'equip Elit femení format per l'Alba Pujol, l'Alba Barroso i la Clàudia Luna hi va tenir una bona actuació, l'equip masculí el formaven en Roger Riera, en Lluís Puigdefàbregas i l'Albert Ruz també van fer un bon campionat. Finalment les noies que formaven l'equip Open Femení; la Núria Bruguera, la Gemma Badia i l'Ariadna López van entrar en una gran 16a. posició

Bona feina equip equip!

 

 

 

 

 

patrocinadors del Club

  • STM
  • quadis
  • quadis

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:30
Dissabte de 7:00 a 22:00
Diumenge de 8:00 a 22:00

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.