Menu
Centre Natació Mataró

El Centre va ser present a l'acte d'"Entre Totes, Tot" de Tarragona

Aquest dissabte passat es va celebrar al Pavelló d’Esports Catalunya de Tarragona,  un acte històric que no s’havia esdevingut mai abans a casa nostra, com va ser reunir en un mateix espai, l’ampli teixit de l’esport femení.

Per primer cop, esportistes, entrenadores, àrbitres, directives, periodistes, i dones vinculades al món de l'esport es van trobar en un únic punt de trobada.

ElS OBJECTIUS EREN:

  • Visualitzar els èxits, el talent i el potencial de l’esport femení català.
  • Empoderar totes les dones vinculades al món de l’esport.
  • Trencar motlles, barreres i estereotips.
  • Promoure noves referents.
  • Fer un reconeixement a clubs, esportistes, directives, presidentes, entrenadores, àrbitres i periodistes.
  • Aconseguir una imatge única, mai vista, de cohesió i força.

L’acte va estar presidit per la consellera de la Presidència, la Molt Honorable Laura Vilagrà a qui van acompanyar, la consellera d’Igualtat i Feminismes, la molt Honorable Tània Verge i la Secretària General de l’Esport, la Sra. Anna Caula. L’acte va comptar també amb el parlament de l’alcalde de Tarragona el Sr. Pau Ricomà.

Fins a 3000 persones entre esportistes, entrenadores i directives es van reunir al pavelló i van poder celebrar un acte on se’ls va reconèixer la seva ingent tasca feta en el món de l’esport.

La cantant de Súria, la Beth, va animar el públic i va cantar una cançó que va ser molt seguida cantada des de la grada.

Una àmplia representació del Centre Natació Mataró, amb diverses seccions, presidida pel president el sr. Francesc Casabella hi va ser present.

El Centre va obtenir dos guardons, un individual per a la Marta Bach, a qui li va ser donada una placa per haver assolit l’excel·lència en la seva dilatada carrera esportiva, i per al nostre 1r equip de waterpolo femení per la gran temporada passada on va ser campió de tres títols; Copa de la Reina, Supercopa de Catalunya i Supercopa Estatal.

L'acte es va cloure amb el desig i la clara voluntat que l'esport femení tingui el reconeixement i l'espai social i mediàtic que es mereix.

 

 

patrocinadors del Club

  • quadis

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:30
Dissabte de 7:00 a 22:00
Diumenge de 8:00 a 22:00

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.