Menu
Centre Natació Mataró

Els nostres equips de Copa-2 i Copa-3 d'Artística, demostren el seu nivell a Lleida

Aquest dissabte al   CN.LLeida, es va celebrar l'última jornada corresponent a la   Copa Catalana on hi van participar els nostres equips de   Copa-2 i el de Copa-3.

Com ja ve sent habitual, les nostres nedadores, fruit de la bona feina que fan cada dia en els entrenaments, van tenir una molta bona actuació amb bons exercicis a dins l'aigua que les va fer obtenir bones classificacions. 

L'equip de Copa-2 en la seva coreografia de Rutina Combinada, ho va fer molt bé i es va classificar en la 8a. posició. Les seves components van ser; 

  • Mar Llorente Fernàndez, Júlia Aguilar Lage, Sara Escobar Dorado, Adriana Bagués Dorado, Enya Soriano Ramírez, Ona Montserrat Roca, Ivet Fígols Vàzquez, Mariona Lleonart Rodríguez, Marina Acevedo Baños, Ona Garcia Gosàlbez

L'equip de   Copa-3, encara va picar més amunt i en l'exercici de Duo, la Clàudia Rodríguez Cuenca i la Maria Diaz Fernàndez van aconseguir una gran 5a posició, després de demostrar el seu nivell.  

L'equip de Rutina Combinada de Copa-3 ho va fer també molt bé i es va classificar en una gran   4a. posició amb la que van fregar la medalla de bronze tan sols per u punt.

L'equip el van formar; 

  • Marta Salicrú Fernàndez, Clàudia Rodríguez Cuenca, Maria Díaz Fernàndez, Lisel Iglesias Teixidó, Anjali Ugena Sànchez, Martina Garcia Gómez, Maria Aguilar Lage, Nicole Mayauri Zapata Briceño, Giulanna, Auricchio Casitas. 


Cada cop més il·lusionats amb els equips de la secció.

 

 

patrocinadors del Club

  • quadis

HORARIS DEL CENTRE

DILLUNS a DIVENDRES:
de 6:00 a 22:30

DISSABTES:
de 7:00 a 22:00

DIUMENGES I FESTIUS:
- Horari Estiu, de 8:00 a 22:00 (abril-octubre)
- Horari Hivern, de 8:00 a 19:00 (novembre-març)

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08302 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.