Menu
Centre Natació Mataró

Gran Campionat de Catalunya dels nostres equips d'Artística

Hem viscut al Centre un cap de setmana molt intens de Natació Artística.

Es va disputar el campionat de Catalunya de Rutines per Grups d’Edats i vam poder comprovar l’alt nivell de totes les participants dels diversos clubs que van venir a Mataró a competir.

Totes les components dels diversos equips del Centre, han demostrat que la progressió i evolució en els entrenaments tenen el seu fruit en les competicions importants com és el cas on hem pogut veure importants millores i molt bones classificacions.

Veure-les fer les seves coreografies i les seves rutines executant els moviments cada vegada amb més precisió i cada vegada més compenetrades és fruit d’aquest treball diari i incansable que han portat a terme aquesta temporada. El fruit el recullen quan poden competir amb les millors.

Dintre de la gran feina feta per tots els equips, hem de destacar la medalla d’or aconseguida per la Isabel Shuang en Figures. La nostra Isabel va a tornar a deixar palès la seva qualitat executant un gran exercici.

Bravo, Isabel!

Encara ens havia d’arribar una altra alegria de podi, en aquest cas la de l’equip Junior en el l’exercici d’Equip Tècnic va aconseguir guanyar la medalla de bronze. Un altre fet molt destacat.

El diumenge vam tenir l’oportunitat de veure les nedadores més menudes i com elles també, de mica en mica, van guanyant el seu lloc en el món de l’Artística.

Dos equips entranyables i molt simpàtics del Centre, les Benjamines – 3 i les Benjamines -2 ho van fer tan bé, que van aconseguir pujar al podi i penjar-se la medalla de bronze, fet que va omplir de molts aplaudiments d’uns pares que contents van compartir l’alegria dels seus plançons. L’equip Benjamí-1 tot i fer-ho molt bé també, li va faltar una esgarrapada per a poder guanyar la medalla.

En individual l’Emma Torrejón, categoria Benjamí-3, va quedar en la 7a. posició i va aconseguir endur-se el diploma que certificava la seva bona classificació.

Totes van competir molt bé i el més important van tenir una gran experiència que els ha de servir per al seu futur esportiu.

Van tres jornades on vam viure plenament la màgia de l’Artística.

Moltes felicitacions a totes les noies de tots els equips, a les entrenadores i a tota la gent que va ajudar i col·laborar.

La Regidora d'Esport de l'Ajuntament de Mataró, la sra. Bea Delgado, el vocal-president del Comitè de Natació Artística, el sr, Damià Samper, el president del Centre Natació Mataró el sr. Francesc Casabella, i la sra. Olga Ortiz, van presidir l'esdeveniment i van ser els encarregats de donar les medalles  

Des d'aquí agraïm també la implicació i col·laboració amb la competició de l'Olga Ortiz, Advocada, que va patrocinar el campionat.

Fotos; Jose Gallardo

 

 

 

 

 

patrocinadors del Club

  • quadis

HORARIS DEL CENTRE

DILLUNS a DIVENDRES:
de 6:00 a 22:30

DISSABTES:
de 7:00 a 22:00

DIUMENGES I FESTIUS:
- Horari Estiu, de 8:00 a 22:00 (abril-octubre)
- Horari Hivern, de 8:00 a 19:00 (novembre-març)

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08302 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.