Menu
Centre Natació Mataró

L'equip de Natació Artística, en posicions TOP, al campionat d'Espanya

Molt bona estrena del nostre equip Junior de Natació Artística en el campionat d'Espanya de Rutines Tècniques que s'ha disputat a la piscina del M-86 a Madrid. L'equip, després de fer els seus exercicis i de fer-los molt bé, ha aconseguit classificar-se en la 11a. posició d'entre els 35 clubs que hi participaven. Fet que palesa el bon nivell de les nostres nedadores. 

En la categoria Infantil, cinc de les nostres nedadores van competir en Figures i van pujar fins a la 10a. posició, demostrant una gran progressió en poc temps. Sens dubte els resultats de la feina feta es veuen en aquestes bones classificacions.

Dintre dels grans resultats col·lectius obtinguts, ressaltar a la nostra Isabel Shuang que va aconseguir classificar-se en la 9a. posició i que a més va poder participar en la prova de Selecció Infantil, essent pre-seleccionada per a la concentració amb la selecció d'Espanya Infantil.

Molt bé a tot l'equip. Molt bé Isabel! 

 

patrocinadors del Club

  • STM
  • quadis
  • quadis

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:30
Dissabte de 7:00 a 22:00
Diumenge de 8:00 a 22:00

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.