Menu
Centre Natació Mataró

D’ACORD AMB PLA D'OBERTURA PROGRESSIVA D'ACTIVITATS US, US INFORMEM QUE JA HEM OBERT LES INSTAL·LACIONS.  
PER ACCEDIR-HI, CAL FER CITA PRÈVIA A TRAVÉS DE reserves@cnmataro.org

Quadis-CNM, la força i l'èxit d’una marca de patrocini

Avui al matí al Centre ha tingut lloc el protocol de firma de la renovació del patrocini dels primers equips de waterpolo i de tennis taula, per part de Quadis-Autocentre en la que és una unió de fa molts anys ja i que ha portat als equips esportius a assolir els seus millors èxits. Estem molt agraïts a aquesta renovació de patrocini pel que suposa de suport a dos equips que estan assolint grans resultats gràcies a aquesta col·laboració. L’entesa d’aquest any, a més, suposa una mostra de fidelitat palesa en les dificultats per les que passa el sector de l’automòbil. Quadis-Autocentre sap de l’alt retorn de marca que obté amb aquest patrocini per la notorietat que els resultats esportius i les accions comercials que fan al club els hi suposa i és per això que no ha dubtat de continuar amb nosaltres.

A l’acte hi han estat presents el sr. Víctor Cabrafiga, Cap de Divisió de Quadis-Autocentre, la sra. Ariadna Verge Cap de Negoci de Quadis-Autocentre i el president el Centre Natació Mataró el sr. Joan Gros.

Des del Centre agraïm un any més aquesta acció de patrocini amb l’objectiu clar d’assolir els millors resultats per a portar més nom a Quadis-Autocentre.

patrocinadors del Club

  • quadis
  • quadis
    • Sanitas
 
  • Tecno Campus
  • El Tot
  • fosbury

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:45
Dissabtes de 7:00 a 22:00
Diumenges i Festius de 8:00 a 22:00
De novembre a març
diumenges i festius tanquem a les 19h

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.