Menu
Centre Natació Mataró

La Laia i la Maria ens expliquen com portaran de l'equip de Natació Artística

Fa dues setmanes ja que  l'equip de Natació Artística ha començat la nova temporada amb una nova direcció tècnica que substitueix la responsable fins l'any passat, l'Anna. Elles son, la Maria i la Laia, dues joves entrenadores prou foguejades però per posar-se al davant de la secció sense cap mena de por, per poder seguir i millorar la trajectòria d'un equip que encomana molta il·lusió.

¿Què trobarem a la Natació Sincronitzada d'enguany?

L _ Trobarem una línia de treballar molt, com sempre. Volem créixer en totes les seccions que tenim i créixer també en número de nedadores que formin part dels equips, busquem noves incorporacions, volem fer una secció molt potent.

M _ Hem d'aconseguir arribar a les 100 nenes i poder tenir tots els equips de les diverses categories amb un bon número de nedadores que ens serveixi per a tenir equips i pedrera, ja en tenim 86, ens hi acostem. 

¿I els primers objectius de la temporada?

L _ Abans de res hem de formar nedadores, pensa que comencen de molt petites i han d'aprendre moltes coses; nedar, respirar i començar a fer figures, no ens hem de precipitar i hem de seguir tots els passos formatius.

M _ I dins d'aquesta formació esportiva han d'anar aprenent els valors d'aquest esport, companyonia, col·laboració, fer equip, i sobretot que treballin gaudint de l'activitat. Si no és així, s'acaben cremant i pleguen. No volem que això passi.

Els objectius més ambiciosos de classificacions, de medalles...

L _ Si clar, els tenim ben presents, les alevines, infantils o júniors han de començar a picar més amunt però tot dins l'evolució formativa de la nedadora, no volem cremar etapes per arribar abans. 

M _ Si, tot dins un ordre, ara bé quan competim tenim molt clar que ho fem al màxim.

Perquè l'any passat l'equip va fer una bona temporada...

L _ Si, es va treballar molt bé i ens van aconseguir coses que aquesta temporada hem de saber aprofitar per seguir pujant.

M _ Bé, tot i que ens han plegat algunes nedadores, ara se n'han apuntat unes altres que venen a tapar el forat que van deixar

¿De quines edats les teniu?

L _ Des de ben petites, 4 anys, i les més grans 16. Pensa que si vols arribar han de treballar de ben jovenetes, son diversos els aspectes que s'han de tenir presents, però estem molt contentes, les nenes un cop entren i veuen la seva evolució en poc temps, s'animen molt. És un esport molt agraït. 

M _ Amb aquest treball de ben petites aconseguim minimitzar mals hàbits que quan son més grans costen de corregir.

Se us veu molt amb moltes ganes...

L _ Sí, en tenim moltes, per nosaltres no quedarà, treballarem fins on calgui per assolir els objectius que tenim presents.

M _ Estem molt motivades, ens agrada aquest esport, i tenim les idees molt clares

I acabem l'entrevista, i se'n van contentes a preparar l'entrenament d'avui.                                                                      Estem en bones mans.

 

 

 

 

 

  

patrocinadors del Club

  • quadis
  • quadis
    • Sanitas

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:30
Dissabte de 7:00 a 22:00
Diumenge de 8:00 a 22:00

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.