Menu
Centre Natació Mataró

Els nostres Patrocinadors

 

 

 

 PATROCINADOR PLATÍ // 1r. EQUIP DE WATERPOLO FEMENÍ

L'empresa Assolim-Alimentària és el nou patrocinador del nostre equip femení de waterpolo. L'empresa aposta pel nostre equip femení amb l'objectiu d'aconseguir i superar, els grans resultats tinguts la temporada passada. 

  • ASSOLIM-CN.MATARÓ

És una empresa que comercialitza una àmplia gamma de productes congelats, refrigerats, i productes d'ambient, compromesos amb la qualitat d'aquests productes, amb la qualitat de la seva distribució per a fer-ho arribar al client en les millors condicions.

Cliqueu aquí per veure el seu vídeo corporatiu, i cliqueu el logo per anar al seu web.

 ________________________________________________________________________________________________________________________

PATROCINADOR OR // EQUIP DE NATACIÓ ARTÍSTICA

Olga Ortiz Abogada, molt implicada amb la nostra secció de Natació Artística, l'any passat va ser l'empresa patrocinadora del Campionat de Catalunya que vam celebrar a les nostres instal·lacions. Aquest any, continua fent-nos costat i serà el nostre Patrocinador d'Or de l'equip de Natació Artística amb qui espera aconseguir molta notorietat.

Olga Ortiz Abogada, és un despatx especialitzat en Dret Matrimonial, Dret Penal, Delictes Econòmics, Especialista en Família i Infància. Amb un tracte proper i disposat a ajudar.

Cliqueu el logo per a anar al seu perfil d'Instagram

 

__________________________________________________________________________________________________

PATROCINADOR PLATA // EQUIP FEMENÍ DE WATERPLO

La Farmàcia Sílvia Vidal, és un fidel col·laborador del Centre i el seu compromís queda palès en el suport que ens està donant aquests darrers anys patrocinant el nostre equip femení de waterpolo. Enguany la Farmàcia Sílvia Vidal renova el seu compromís i es converteix en Patrocinador de Plata.

Cliqueu aquí per veure el seu vídeo corporatiu i el el logo per anar al seu web

PATROCINADOR BRONZE // EQUIP DE NATACIÓ ARTÍSTICA

DETECTIVES MJ. és un nou patrocinador que estarà al costat del nostre equip de Natació Artística i que aportarà el seu ajut perquè l'equip aconsegueixi  tots els èxits pels que lluitarà aquesta nova temporada.

DETECTIVES MJ. És la primera Agència d'Investigació Privada, creada al Maresme per una dona. Els seus serveis van destinats, tant a les persones privades que tinguin la necessitat de resoldre una situació per a la qual no es disposa dels medis necessaris, com a les empreses que vulguin resoldre una contrarietat que els pugui suposar  pèrdues econòmiques o despesa innecessària.

 

patrocinadors del Club

  • quadis

HORARIS DEL CENTRE

DILLUNS a DIVENDRES:
de 6:00 a 22:30

DISSABTES:
de 7:00 a 22:00

DIUMENGES I FESTIUS:
- Horari Estiu, de 8:00 a 22:00 (abril-octubre)
- Horari Hivern, de 8:00 a 19:00 (novembre-març)

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08302 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.