L’esport al centre

Triatló a Zarautz dels absoluts. Els nostres joves triatletes triomfem a Manresa

Es va disputar el dissabte a Zarautz, al País Basc,  la prova degana de les triatlons d’arreu de l’Estat, una competició que per anys i per participació té un gran prestigi entre totes les proves del calendari estatal. Afegir que la cursa es desenvolupa per un recorregut molt exigent però molt bonic atès l’espectacular paisatge de l’indret motiu que la fa especialment atractiva i que siguin molts i molt bons els atletes participants. El Centre hi va presentar un nombrós equip i els resultats varen estar dins de les previsions fetes, atès que els millors atletes de l’estat hi eren presents i varen ser ells els qui varen ocupar els pirmers llocs de les diferents classificacions. Les distàncies a cobrir eren 2500 metres nedant, 80 km de bicicleta en un circuit molt dur i 20 km de cursa a peu envoltats en tot moment per un públic que va donar molt de color i calor a tota la cursa. Els nostres representants més destacats varen ser en Frances Juárez que amb un temps de 4 hores 9 minuts i 15 segons va ser el millor classificat del Mataró arribant en una meritòria 48a posició. En fèmines va ser la Natàlia Rodríguez la qui va entrar en una gran 14a posició amb un crono de 5’04’54. La Mònica Pellejero i la Joana Martínez varen entrar en les posicions 25a i 32a respectivament després de fer un immens esforç Els demés atletes del Centre, com ja ve sent habitual, varen estar en els seus temps i varen certificar una vegada més el gran nivell de la secció.

A Manresa es disputava la Triatló ciutat de Manresa prova puntuable per a la Lliga Nacional Catalana de club i que es corria sobre unes distàncies de 750 metres nedant, 20 km de bicicleta, i 5 km de cursa a peu. Aquí la nostra representació va estar formada pels més joves i que estan demostrant una gran progressió tot i la seva curta edat. Els nostres millors classificats en categoria absoluta varen ser en Jordi Fernández que va entrar en 7a posició amb un temps de 1.01.24, l’Antonio Roldán 13è i en Pol Samsó 22è varen ser els que varen entrar després d’en Jordi. La Sheila Brillas, va tornar a demostrar el seu gran moment de forma i en categoria absoluta va quedar 2a classificada davant de corredores amb molt més edat que no pas ella, amb tot, la Sheila els va demostrar quin és el seu nivell. Per equips, el masculí va quedar en 4a posició i el femení en la 5a corroborant la gran tasca feta per tots els integrants de la secció. En la classificació per catgeories els nostres triatletes varen aconseguir manta guardons, prova del gran nivell que tenen, així la Jéssica Brillas es va proclamar campiona en la categoria cadet, la Claudia Luna 2a en la mateixa categoria, la Sheila Brillas 1a en junior, en Pol Samsó campió en junior, i l’Helia Rocha 3a en la categoria sub-23. Un veritable èxit dels nostres triatletes més joves.

{gallery}triatlo/zarauz{/gallery}

Consulteu tots els resultats dels nostres trialetes al document.

{jd_file file==236}

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna