L’esport al centre

Pol Samsó i Meritxell Velasco medalles de plata i bronze, a la duatló de l’Atmetlla

A l’Atmella es va disputar la primera edició de la duatló que es corria sobre unes distàncies de 5 km de cursa, 23 km de bicicleta i 2,5 de cursa a peu. Els nostres joves triatletes en Pol Samsó i la Meritxell Velasco varen pujar al podi de la classificació absoluta demostrant que el seu nivell és molt bo; en Pol en la segona posició, i a més a més va guanyar la categoria junior. La Meritxell es va penjar la medalla de bronze de la classificació general i també va guanyar la cursa en la seva categoria junior. Una gran cursa d’aquestes dues promeses que ja comencen a ser una realitat. Entre els deu primers classificats d’homes hi varen entrar fins a cinc corredors del Mataró; Blai Sanchez 5è, Quim Soler 6è, Pablo löpez 8è ii David Rivira 9è. En noies la Laia va segui l’estel de la meritxell i va entrar en 6a posició.

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna