L’esport al centre

Neus Caylà i Francesc Prat medalla d’or

VICTÒRIES EN LES DUES CATEGORIES A LA TRIATLÓ DE SANT FELIU

En Francesc Prat i la Neus Caylà es varen proclamar campions en la triatló disputada a Sant Feliu de Guíxols aquest passat cap de setmana.
En una prova on es corrien les distàncies de 750 metres nedant, 20 km de bicicleta i 5 km de cursa a peu els nostres dos atletes varen endur-se les dues medalles d’or palesant el seu gran estat de forma.
En Francesc va complimentar tota la cursa amb un gran temps de 59.05. La Neus hi va esmerçar 1.04.59 i va tornar a imposar-se en una altra demostració de la seva classe.
En masculins en Xavi Casal va entrar en 4a posició amb un temps de 1.00.34, i en Jordi Fernandez, en un final igualadíssim va entrar 6è amb un temps de 1.00.38. Jordi Rojas i Pere Dalmau varen ser els altres representants del
Centre.
Amb aquests magnífics resultats el Mataró va guanyar la classificació per equips i continua acumulant premis.

HALF CHALLENGE COSTA BARCELONA-MARESME

Amb una elevadíssima participació de 1100 atletes es va celebrar a Calella una nova edició de la Half Challenge una prova molt especial per la duresa i exigència que suposen les distàncies i el circuit.
Es varen córrer 1900 metres nedant, 90 km en bicicleta i 21 km de cursa a peu en el que representa un veritable repte per a tot els participants.
Seguint l’espectacular línia de la nostra secció els resultats dels nostres corredors varen tornar a excel·lir, així el nostre entrenador en José Luis Cano va entrar en la 15a posició en la categoria d’elit amb un crono de 3.55.22. En aquesta mateixa categoria en David Rovira va entrar en la posició 21a amb un temps de 4.11.05 i en Qui Soler va ser el 41è amb un temps de 4.15.01.
Els demés components de l’equip varen ser en Javi Castro en Jef Louboutin, en Ferran Ruiz (7è en la categoria 45-44), en Javi Cirujano, en David Vilana, Joan Mairena (4t en la categoria 50-54), Victor Marín i en Toni Noé (2n en la categoria 60-64).
Gràcies a la participació de tots ells i sobretot als gran resultats aconseguits en les respectives categories, el Mataró va aconseguir guanyar la prova per equips mantenint-se en aquest nivell de cojunt molt potent.

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna