L’esport al centre

Multitudinària i exitosa participació del nostre equip a la Duatló de Granollers

El passat diumenge es va disputar el II Duatló de Granollers a les instal•lacions del Circuït de Catalunya, a Montmeló, amb 500 participants. Tot i el fred que feia, 4 graus negatius a l´inici de la prova, la duatló va suposar un èxit d’organització i participació, a més l’indret va afegir espectacularitat a la prova.

El nostre equip va tenir una gran representació amb prop d’una trentena d’atletes. Els resultats van ser molt bons, tant a nivell absolut com en categories i per equips. En nois, el més destacat va ser el top 10 de Quim Soler que comença a demostrar que aquesta nova temporada també està en plena forma. Hem de lamentar, en aquesta prova, la caiguda d’en José Luis cano que li va impedir d’aconseguir una millor posició.
En noies, la Natàlia Rodríguez va fer una gran cursa, lluitant entre les capdavanteres de la carrera i en la que va estar a punt d´entrar al podi femení absolut.
En categories, el Centre Natació Mataró es va imposar en cadets tan en masculins com en femenins, i amb una gran actuació d’en Pol Samsó que va ser top 15 absolut, puntuant per l´equip i a més quedant 2a posició en la categoria junior. També ressaltar a les nostres joves corredores,  les germanes Sheila i Jessica Brillas que cada competició demostren la seva vàlua amb els seus bons resultats.

L'equip del Centre

Mireu tots els resultats en el document que us adjuntem

{gallery}triatlo/Resized/2012{/gallery}

{jd_file file==360}

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna