L’esport al centre

Mònica Pellejero medalla de bronze a la Triatló de les Terres de l’Ebre

Aquest diumenge es va inaugurar la temporada oficial de Triatlons amb la primera prova celebrada a les Terres de l’Ebre (Sant Carles de la Ràpita, Tortosa) sobre unes distàncies de 3000 nedant, 80km en bicicleta i 20 de cursa a peu, i on la nostra triatleta, la Mònica Pellejero va quedar en tercera posició en una prova on hi participaven grans atletes de l’especialitat. La Mònica va anar primera classificada fins arribar al l’últim sector on va començar a patir problemes musculars que li va impedir de poder continuar al mateix ritme, en aquest darrer sector va ser superada per les dues components que van ocupar la primera i segona posició. Amb tot, una gran classificació.
En categoria masculina el Mataró va entrar a dos atletes entre els deu primers, en Francesc Juárez 7è classificat i en David Rovira en 10a posició. Els demés atletes també varen córrer a un gran nivell, així en Xavi Casal va entrar el la 13a posició, en Javi Castro en la 47a, en Toni Ribas en 68a, i en Jordi Rovira en la 109a. Amb les puntuacions assolides amb aquestes posicions l’equip del CN Mataró es va classificar en segon lloc de la prova ben a tocar del primer que fou el CN Reus Ploms.
En el Campionat d’Espanya cadets i júniors que es va celebrar a Sòria, i que es corria sobre unes distàncies de 3km de cursa 10km de bicicleta i 2,5 de cursa,  els nostres joves triatletes hi varen tenir actuacions destacades. La Jéssica Brillas va aconseguir acabar en la 17a posició en cadets, la seva germana la Sheila en categoria Junior va entrar en la 13a posició, en Juniors masculí els nostres representants varen ser en Pol Samsó 25è classificat, en Fernan López 60è, i l’Alexi Roig 86è que en la puntuació general el nostre ’equip masculí va quedar en una meritòria 11a posició.

equip absolut

equip cadet/junior

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna