L’esport al centre

Medalles junior d’en Pol Samsó, la Jessica Brillas i la Cladia Luna a la Duatló de la Garrotxa

En la Duatló de la Garrotxa celebrada a Castellfollit de la Roca hi varen participar 300 atletes on a part de la cursa s’hi dsputava el Campionat de Catalunya de categories. L’espectacularitat de l’entorn fa d’aquesta cursa una de les més atractives del circuit i els nostres triatltetes no hi podien faltar. Fins a vint-i-dos corredors hi varen pendre part. Ja des de l’inici es va veure que seria una cursa molt ràpida i al davant s’hi va col·locar el nostre corredor junior en Pol Samsó demostrant que està en un moment de forma espectacular i va aconseguir el subcampionat de Catalunya Junior i la 5a posició en la classificació absoluta. En les noies, la més destacada va ser la Jéssica Brillas que va estar en la lluita de pòdium en tot moment i va acabar entrant en la 3a posició de la categoria absoluta i la segona en junior. La Claudia Luna també es va penjar la medalla de bronze junior la mateixa que el nostre atleta sub-23 en Pablo López. També en Cano, el nostre etern triatleta va aconseguit el títol en la categoria de veterans-1 per a qui sembla que l’edat no passi mai.

Els dos equips, el masculí i el femení varen pujar al calaix; les noies com a primeres classificades i els nois en tercer lloc.

Uns grans resultats!!

Consulteu tots els resultats en el document adjunt;

{jd_file file==662}

{gallery}2013/Triatlo/castellfollit{/gallery}

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna