L’esport al centre

Mayalen Noriega i José Luis Cano campions a la Duatló de Vic

En la Duatló Ciutat de Vic que es va celebrar aquest passat diumenge, hem de destacar el gran número de participants que fa d’aquesta prova una de les més importants de Catalunya. Fins a 400 atletes varen prendre part en una cursa que es corria sobre unes distàncies de 7km a peu, 35km de bicicleta, força durs, on s’havien de superar 2 ports de muntanya i 3km altra vegada de cursa a peu. La nostra triatleta, la Mayalen Noriega, es va proclamar campiona absoluta a l’acabar la primera amb un crono d’1 hora 45 minuts 31 segons, completant una cursa espectacular. L’altre triomfador va ser el nostre corredor-entrenador de la secció, en José Luis Cano que en la seva categoria de Veterans va a tornar a guanyar sobradament, com ho ve fent al llarg de tota la temporada, però el més destacat és que en la classificació absoluta el nostre alteta va arribar en segona posició demostrant estar molt millor que altres corredors més joves i que aspiren també a medalla en la general. Els bons resultats de l’equip femení els varen complimentar la Natàlia i la Joana que varen entrar en les posicions 17a i 34a respectivament cosa que va possibilitar que aconseguissin la 5a classificació per equips. Un gran resultat. En la catgeoria masculina, a part de la gran clasificació d’en Cano, els demés representants del Centre també varen acoseguir bones classificacions; en Francasc Prat va entrar en 7a poosició, en Joaquim Soler en la 17a, L’Ivan Brück ho va fer en la 27a, en David Roca en la 48a, en Joaquim Serra en la 118a i l’Enric Subiñà en la 207a. Amb els temps i la puntuació obtinguda, el nostre equip masculí va aconseguir acabar en una gran 3a posició. Continua doncs la línia de grans resultats de la nostra secció, que ja s’està preparant per al Campionat d’Espanya de Duatló que es corre a Sòria, i per a  la Triatló del Delta de l’Ebre, sobre unes distàncies de 2500m nedant, 80km en bicicleta i 20 de cursa a peu.

{gallery}triatlo/duatlovic{/gallery}

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna