L’esport al centre

Les nostres triatletes campiones a Mallorca

La nostra secció va participar en diversos fronts durant el cap de setmana atesa la importància de totes les competicions. A Mallorca es disputava la primera prova del calendari, classificatòria pel Campionat d’Espanya que se celebrarà el mes d’agost, i a on els atletes havien de cobrir 1500 metres nedant, 40k en bicicleta, i 10 km de cursa a peu.

Les nostres fèmines varen aconseguir molt bones classificacions; la Neus Caylà va entrar en 4a posició, la Mònica Pellejero 8a i l’Eva Tomàs va ser 14a en la categoria Elit. Amb la puntuació aconseguida el nostre equip femení va quedar primer classificat per equips demostrant una altra vegada la gran qualitat d’aquestes corredores.

L’equip masculí seguint també l’estela de les noies va aconseguir acabar en 3a posició
En la triatló celebrada a El Prat, prova puntuable per la lliga catalana hi vàrem tenir una representació molt destacada, en una prova que es corria sobre les distàncies de 750 metres nedant, 20 km en bicicleta i 5 km de cursa a peu.

El nostre entrenador-corredor en José Luis Cano va entrar en 6a posició, en Jordi Fernandez ho va fer en la 9a i tots els demés participants també varen aconseguir bones marques i bones classificacions cosa que va possibilitar que el CN Mataró acabés en la 5a posició per equips. En la classificació per categories hem de tornar a destacar el gran paper fet per la nostra gran promesa en Pol Samsó que en categoria cadet va aconseguir la medalla de plata, els altres corredors de categoria també varen estar a un altíssim nivell; Aleix Roig 5è, Pol Álvarez 8è, Víctor Gonzalez 7è en junior i Carles Mancera 13è també en categoria junior.

I també es va córrer a Vilassar la triatló “Endurance” una prova molt dura i exigent, més que per les distàncies a córrer, per la duresa del traçat. Les distàncies que havien de cobrir els atletes eren 1200 metres nedant, 32 km en bicicleta de muntanya, i 11 km de cursa a peu. Aquí hem de destacar el 2n lloc de la Regina Mola que va demostrar un altíssim nivell durant tota la cursa. En la classificació per equips, el CN Mataró va tornar a assolir una gran posició quedant en la 4a posició, cosa que referma el potencial de la secció.

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna