L’esport al centre

Les noies de Triatló continuen a Primera Divisió de la Liga Nacional

Aquest passat cap de setmana es va disputar a la localitat de Pulpi (Almeria) la Lliga Nacional de Clubs, en dues fases, dissabte la competició de Segona Divisió i diumenge les Triatlons de Primera (masculina i femenina). La prova es corria en la distància “sprint”; 750 metres de natació, 20 km de ciclisme, i 5 km de cursa a peu i a més es va fer en unes condicions extremes, amb més de 35ºC de temperatura que dificultava l’esforç dels atletes.

En noies els resultats aconseguit varen ser molt positius, varen quedar 6es classificades i mantenen la màxima categoria un any més, cosa que les destaca com a competidores d’elit. En la categoria mascuilina no hi van haver tants bons resultats, baixes d’última hora varen mermar les possibilitats de mantenir la categoria i l’any que va disputaran la Segona Divisió amb la fita marcada de tornar a estar entre els millors. Mireu els resultats de les nostres triatletes al document que adjuntem.

El proper campionat important que han d’acarar els nostres triatltes és el Campionat d’Espanya de mitja distància a Vitòria el dia 24 de juliol, els nostres representants seran; en José Luis cano, en Quim Soler, en David Vilana, en German Garrote, i en Víctor Andrés.

L'equip femení de Triatló

{jd_file file==250}

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna