L’esport al centre

L’equip masculí de Triatló es proclama campió per equips a la Duatló de Granollers

El nostre equip masculí de Triatló es va proclamar campió en la Duatló de Granollers celebrada aquest passat dissabte. La prova es va córrer al circuit automobilístic de Montmeló i va destacar per la seva espectacularitat i per la nombrosa participació. Fins a 300 atletes varen inciar la cursa que consista en 5km de cursa a peu, 20km de bicicleta i 2,5km altra vegada de cursa a peu al llarg de tot el circuit. Individualment els representants del Centre varen estar a un molt bon nivell cosa que els va permetre de sumar molts punts en conjunt i proclamar-se campions per equips. És així com tres dels nostres atletes varen entrar entre els 10 primers; en Francesc Prat va ser el 4t classificat amb un temps de 55.46, en Quim Soler va estar ben a frec i va entrar en 5a posició amb un crono de 55.51 i encara el 6è va ser en David Rovira també del Centre amb un temps 56.13. Els demés components de l’equip també varen demostrar la seva gran vàlua i enguany apunten molt amunt com ja varen fer la temporada passada.

Mireu totes les nostres classificacions en el document pdf.

{jd_file file==99}

{gallery}triatlo/granollers{/gallery}

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna