L’esport al centre

L’equip femení de triatló, medalla de plata al Campionat de Catalunya de Duatló d’Igualada

Es va córrer a Igualada el Campionat de Catalunya absolut de Duatló i el d’enguany ha estat el millor de tots els que s’han celebrat fins ara. Hi varen prendre part fins a 450 atletes i hi corria el campió del món de l’especialitat, en Roger Roca, que donava encara més nom a la cursa. La carrera consistia en 6 km corrent per un circuit de cros, 18 km de bicicleta i acabar amb un altre sector de cursa a peu de 3 km. El ritme de competició, des de l’inici, va ser brutal, per a poder fer la selecció natural dels millors atletes, una munió de corredors s’anaven despenjant del grup, incapaços de resistir el ritme dels del davant de la cursa. Aquí en Cano, el nostre entrenador-corredor va tornar a demostrar la seva categoria i va entrar en el tall de selecció, acabant en una gran 18a poició general, que li donaria el títol en la categoria Veterans-1. L’altre triatleta especialista, en Quim Soler, quan estava en plena remuntada de posicions en el tram de bicicleta, va punxar una roda fet que el va obligar a retirar-se. Una llàstima. L’equip masculí va acabar en 4t lloc de la classificació que els manté entre els millors de Catalunya. En noies també hem d’anunciar bons resultats. La Natalia Rodriguez va fer una gran cursa i va sortir a donar-ho tot des de la sortida, va estar corrent molta part del circuit en segona posició, però en la segona transició la varen adelantar dues corredores que la varen apartar de la medalla. Estem segurs que en futures ocasions reeixirà. La Sheila Brillas va aconseguie en la seva partcipació dues grans fites; 6a classificada en categoria absoluta i campiona en la categoria junior. L’equip femení va pujar al podi per endur-se la medalla de plata. Un gran èxit.

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna