L’esport al centre

L’equip femení de Triatló campió de Catalunya a El Prat

Es va celebrar a El Prat la primera edició del Campionat de Catalunya Crono per equips amb l’èxit del nostre equip femení que es va proclamar brillantment campió, superant en una competició molt dura a un dels equips favorits, el CN Reus Ploms. Aquesta prova es corria en unes distàncies de 750 metres nedant, 20km en bicicleta i 5 km de cursa a peu. Les nostres representants; la Neus Caylà, la Sheila Brillas, la Sara Loehr, la Mònica Pellejero, i la Natàlia Rodríguez varen demostrar que són les millors en una prova que va tenir l’afegit en contra del fort vent que va dificultar el desenvolupament de la cursa, però que les nostres varen superar amb molta solvència. En la categoria masculina hi va haver un aferrissada lluita entre el CN.Mataró i l’equip amfitrió el CN El Prat, que finalment es va acabar imposant i el nostre equip va aconseguir la medalla de plata, en una demostració de gran preparació per part de; Francesc Juárez, Jordi Fernandez, Bernat Moragas, Pol Samsó, Lluís López. En aquest campionat hem de destacar la participació dels nostres equips B,C,D masculins amb també molt bons registres. En categoria femenina el Mataró també hi va presentar un equip B i que també va fer un gran paper.

L’endemà diumenge uns altres components del nostre equip es varen desplaçar a Banyoles per a córrer-hi el Campionat de Catalunya de mitja distància; 2200 metres nedant al llac, 80 km en bicicleta i 20 km de cursa a peu.
La sortida ben de matí, a quarts de nou, va comportar que els atletes es trobessin una aigua molt freda, els nostres però es varen sobreposar i en el tram de bicicleta varem remuntar algunes posicions. El nostre alteta més guardonat, en Cano va ser el primer mataroní en creuar la línia d’arribada amb un crono de 3.42.58. i entrant en la 6a posició.
El segon del Centre a arribar va ser en Quim Soler que amb un temps de 3.49.03 va entrar en una meritòria 9a posició, l’Ivan Brück va ser el tercer del Centre en entrar en la 17a posició amb un temps de 3.52.54. Els atletes restants, en David Vilana, en German Garrote, en Toni Ribas, en Joan Mairena, i en Toni Noé també varen tenir una molt bona participació.
En la categoria femenina cal destacar a la Natàlia Rodríguez que amb un temps de 5.03.16 es va classificar en la 16a posició. L’altra representant del Centre la Joana Martínez va acabar la prova en la 20a posició amb un crono de 5.11.41

L'equip femení del Centre Campió de Catalunya

Triatló de Banyoles

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna