L’esport al centre

L’any que ve el nostre Triatló tindrà els dos equips lluitant a la Lliga estatal. Quin gran èxit!

Dia dels grossos per a la nostra secció de Triatló. Jugava fort a la 3a. de les jornades de la Lliga Estatal, després d’haver estat a Águilas (Múrcia) i Roquetas (Almeria) i aquesta darrera a Pontevedra on acarava dos envits; dissabte campionat d’Espanya i diumenge Relleu Mixt.

Els nostre equip masculí s’hi jugava la permanència a la 2a. Divisió i l’equip femení lluitava per a assolir l’ascens a la 2a. estatal. I, els dos equips van complir els objectius!

Van obrir el foc les noies que volien recuperar la categoria que van perdre l’any passat.

La prova, exigent; 750 metres de natació a la Ria de Pontevedra, de vistes precioses, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu. I la lluita va ser al límit. Les nostres Abril, Ariadna i Andrea situades en posicions de cap de cursa. Quanta emoció. La nostra 1a. classificada va ser la Júlia Raja, que va fer una gran cursa, darrera d’ella va entrar la jove promesa de l’equip,  l’Ariadna Conesa, després la nostra capitana la Clàudia Luna, i van completar l’equip  l’Abril Conesa, l’Alba Barroso, l’Andrea Seco, l’Alba Pujol i la Marina Rubio. Un cop feta la puntuació de totes les participants, el nostre equip va ser el 2n. classificat i d’aquesta manera aconseguien l’anhelat ascens a Divisió estatal. Un pòdium molt lluitat i merescut.

El dissabte a la tarda, eren els nois qui sortien a la palestra. S’havia de lluitar cada posició amb les dents si calia i poder sumar quants més punts possibles per a mantenir-se a la categoria estatal.

Mateix format que les noies, i distàncies sprint,  la cursa va ser espectacular com poques.

Van començar bé les coses pels nostres, l’Abel Reyes i en Guille Cortijo, en posicions capdavanteres, les proves de ciclisme i de córrer van ser quasi explosives, tots els nostres van posar la sisena marxa, i l’arribada i els temps van ser els que ens van donar al final la classificació esperada i l’any que ve el CN.Mataró continuarà lluitant a la divisió estatal. Felicitacions a aquest gran equip; Abel Reyes, Guille Cortijo, Pol Badia, Aleix Garreta, Ivan Roca, Roger Riera, Pol Peña, Oriol Gili, Lluís Puigdefàbregas i Pablo López. Amb la suma de tots els components van aconseguir una gran 9a. posició, demostrant que amb un equip de casa, fet de la pedrera tenim fusta per a lluitar contra els millors.

Bravo!

I diumenge tocava el campionat d’Espanya de Relleu Mixt, darrera prova de la lliga del 2024. El nostre equip el formaven primeres espases; en Guille Cortijo, la Clàudia Luna, l’Abel Reyes i la Júlia Raja.  Cadascú dels rellevistes havia de fer 300 metres de natació, 6 km de ciclisme i 2km de cursa a peu. Va ser una prova brutal, on cal donar el màxim en cada un del trams. L’equip es va classificar en una gran 10a. posició per equips i 2n a la Divisió Estatal.

En la classificació masculina, la 10a. posició del Relleu Mixt, va suposar aconseguir el 10è. lloc a la Lliga Estatal de Triatló i per tant la permanència.

Cal doncs, estar molt contents i satisfets  per aquests resultats tan espectaculars, aconseguits amb gent de casa que treuen temps al seu temps lliure per a poder entrenar i sobretot aconseguir aquests grans resultats.

Moltes, moltes felicitacions!

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna