L’esport al centre

La nostra Triatló aconsegueix bons resultats en diverses proves arreu de l’Estat

Cap de setmana atapeït el que ha tingut la nostra secció de Triatló, fins en quatre competicions el Centre hi ha tingut representació, en diverses categories i diverses modalitats de proves.

En la Triatló Sprint de Calafell de diumenge corresponent al Campionat de Catalunya de categories, i que es corria sobre unes distàncies de 750 metres nedant, 20 km de bicicleta i 5 km de cursa a peu, el Centre va excel·lir amb el títols de la Sheil Brillas en categoria junior i en categoria absoluta, fet que la destaca sobre les atletes de la seva edat. En Pol Samsó en categoria junior, va demostrar estar en molt bona forma i es va proclamar campió, entrant en una gran 10a posició en la categoria absoluta. La Jessica Brillas també seguint el camí de la seva germana, es va proclamar campiona en la catgeoria cadet i va entrar en 6a en absoluts. En aquesta mateixa cursa, la Clàudia Luna va ser sotscampiona. I encara una altra atleta del Mataró, la l’Anaïs Ribas es va proclamar campiona en la sub-23. Amb aquests resultats òptims dels nostre joves atletes, l’equip junior del Mataró es va proclamar sotcampió de Catalunya per equips.

En el mateix circut es va disputar la cursa de distància olímpica que es corria sobre unes distàncies de 1500 nedant, 40 km de bicicleta, i 10 km de cursa a peu, aquí els nostres altelets varen estar a un altíssim  nivell, en Quim Soler va ser 2n, l’Antonio Roldán va entrar en 5è lloc, i José Luis Cano ho va fer en la 14a posició, en absoluts, en categoria de veterans, en Cano es va proclamar campió. Per equips, el Mataró va ser el millor de tots els participants. Aquí la Sara Loehr va entrar en 2a posició, continuant en la bona línia de resultats a que ens té acostumats.

A Berga es va disputar la mitja “Ironman” sobre unes distàncies de 1900 m nedant, 90 km de bicicleta, i 21 de cursa a peu. Altra volta el nostre equip masculí es va proclamar campió després que els nostres atletes participants assolissin gran resultats i classificacions individuals; l’Ivan Brück va ser 2n, en Francesc Prats 8è, i en Xavier Casal 10è. En fèmines la Mònica Rodrigo va entrar en la 25a posició i l’Helia Rocha ho va fer en la 27a, destacar que l’Helia va ser sotscampiona en la categoria sub-23.

A Menorca, en David Rovira, en Jordi Clavel i en Ferran Ruiz varen córrer la “Extrememan” consistent a córrer les distàncies de 1900 metres nedant, 90 en bicicleta i 21 de cursa a peu.  En David Rovira va ser el 10è classificat, en Jordi Clavel va entrar en 60a posició i en Ferrna ho va fer en la 110a. Per equips els nostres traitletes varen assolir una gran 4a posició.

I ja per acabar la participació del Centre, a Gijón es va córrer la Copa del Món de Duatló on shavia de córrer 5km de cursa a peu, 20 km de bicicleta i 2,5 km de cursa a peu. Aquí en Fernandor López va ser el sotscampió de la prova entre un munt de gran atletes. També hi vàrem participar en la modalitat de Paraduatló, on la Susana Rodriguez guiada per la Mayalen Noriega es va proclamar campiona del Món.

Uns resultats espectaculars.

{gallery}triatlo/diversos{/gallery}

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna