L’esport al centre

José Luis Cano demostra la seva categoria a la Challenge Costa de Barcelona-Maresme

Es va disputar la 4a edició de la Challenge-Costa de Barcelona-Maresme juntament amb el Campionat d’Espanya de Llarga Distància. Les distàncies d’aquesta prova són aptes només per a especialistes; 3,8 km nedant, 180 km en bicicleta i per acabar una marató (42.2 km). Després dels aiguats de dissabte, el bon clima va presidir tota la prova i a 2/4 de 9 en punt es va donar el tret de sortida a 1500 participants. El més destacat de tota la jornada va ser el tercer lloc aconseguit pel nostre entrenador-corredor en José Luis Cano en el Campionat d’Elit de LLarga Distància. Significar l’espectacular remuntada del nostre triatleta, que des de la posició 58a en la que va sortir del tram d’aigua, va adelantar a un munt de corredors en el tram de bicicleta i en el tram de la marató, va ser on va donar el cop final, des de la 9a posició fins a la 3a. Amb un temps final de 8h 4′ en Cano va aconseguir la 15a posició en la classificació general. En David Vilana, un altre corredor del Centre, va fer una bona cursa amb un temps total de 9h, 55′ arribant en la 151a posició. Un altre dels nostres corredors, en German Garrote no va tenir un bon dia de cursa i va finalitzar amb un temps de 10h 35′.

Finalment en la classificació per equips el Centre va ser el 6è classificat. Continuem entre els millors!

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna