L’esport al centre

JLCano i Quim Soler entre els 10 primers a la triatló de Vitòria

El passat diumenge 24 es va disputar el Campionat d’Espanya de mitja distància a Vitòria (Àlaba) amb una participació de fins a 700 corredors. Cinc varen ser els atletes del Mataró que hi varen córrer. A les 9 del matí es va donar l’inici de la cursa amb una temperatura de 10ºC i només 16ªC a l’aigua del pantà de Zadorra on s’hi varen nedar 1900 metres, després de la primera transició començava el tram de bicicleta de 90 kms al voltant del pantà i per acabar la cursa a peu que es desenvolupava per la ciutat de Vitòria en un circuit de 21 km al parc Humedades. El nostre triatleta en José Luis Cano va ser el pirmer dels mataronins a sortir de l’aigua amb un temps de 26’30, continuava en una classificació privilegiada en la cursa de bicicleta però en els darrers 50km va patir una devallada que l’hi va fer baixar el seu rendiment. L’altre atleta del Mataró molt ben classificat, en Quim Soler va superar a en José Luis Cano i va protagonitzar una espectacular remuntada en aquest tram, arribant a la segona transició entre els 10 primers classificats. Els 21 km de cursa a peu es varen fer molt llargs per amndós atletes ii l’esforç els va començar a passar factura. Finalment en Cano tirant d’experiència i ofici va entrar per davant d’en Quim per menys d’un minut però cosa que demostra la gran competència i el gran nivell d’aquests dos corredors que varen entrar entre els 10 primers de la cursa. En German Garrote va ser el 3r classificat del Mataró milliorant molt la marca en aquesta distància i en David Villana que va acusar el cansament acumulat fa poques setmanes amb l’Ironman que es va disputar a Àustria. En Victor Andrés va ser un altre dels nostres components.

El Centre Natació Mataró, en la classificació per equips, va aconseguir una històrica 3a posició que demostra una vegada més el seu gran nivell.

El nostre equip al podi

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna