L’esport al centre

Jéssica Brillas i Fernan López protagonistes en dues Triatlons

La nostra secció de triatló continua amb els bons resultats en les diferents competicons en les que participa, Aquest passat cap de setmana, la Jessica Brillas va anar a San Xenxo, un preciós paratge prop de Vigo, al bell mig de les “Rias Baixas” per a córrer-hi el Campionat d’Espanya d’Aquatló amb la selecció catalana. La prova es corria en unes distàncies de 1’5 km corrents, 750 metres nedant, per acabar una altra vegada amb 1’5 km corrent. La nostra triatleta va aconsguir una gran 4a posició en la classificació Absoluta i va quedar 1a en la seva categoria, la de corredors Cadet.

A Puigcerdà es va disputar una altra prova puntuable pel circuit català, sobre unes distàncies de 750 metres nedant, 20 km de bicicleta i 5 km de cursa a peu. El Centre hi presentava quatre triatletes; en Fernan López que va aconseguir una important 5a posició amb un crono final de 59:15, en Jordi Fernández va entrar 6è a molt pocs segons; 59:37, en Quim Soler va continuar amb la bona actuació dels nostres; 9è amb un temps de 1:00:06, i finalment en Francesc Prats que va entrar en la 18a posició amb un crono de 1:01:25. Amb aquests grans resultats individuals, el Centre va quedar 2n classificat per equips i continua entre els millors en cada competició.

I l’última notícia rellevant de la nostra secció va ser la participació d’en German Garrote a l’Ironman de Niça, en una prova en la que hi varen participar fins a 2000 atletes. En German va comneçar bé la prova de natació i en la de ciclisme encara aguantava bé el decurs de la cursa però va ser en el tram de la marató on va tenir problemes amb l’alta temperatura, i va acabar la seva particpació amb un temps de 11 hores, 48 minuts.

El proper cap de setmana el calendari de Triatló ens dóna dos plats molt forts. Per una banda tenim la Copa del Rei i Campionat d’Espanya Absolut d’Aquatló a El Ferrol, amb la participació d’una àmplia representació del Centre, i també l’Ironman d’Àustria el 3 de juliol, amb la partipació d’en JJ Samsó, en David Vilana, en Toni Ribas, i l’Ivan Brick però també amb la sensible baixa d’en Cano veritable especialista de la prova.

Jéssica Brillas amb la Selecció Catalana

German Garrote

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna