L’esport al centre

Gran actuació dels nostres triatletes al Campionat d’Espanya celebrat a Madrid

Es van celebrar a La Casa de Campo de Madrid el Campionat d’Espanya Sprint i el Campionat d’Espanya de Relleus, de Triatló. El Centre hi va presentar 7 atelets (4 nois i 3 noies) i els resultats varen tornar a ser molt bons. Destacar en nois la gran actuació d’en Pol Samsó que va finalitzar en la 29a posició de la general i va ser el 3r classificat de la seva categoria. L’equip el completaven en Quim Soler i en Blai Sánchez i en la classificació per equips varen acabar en una meritòria 7a posició. La prova es corria sobre unes distàncies de 750 metres nedant, 20 km de bicileta i 5 km de cursa a peu. A la tarda es corria el Campionat d’Espanya de Relleus sobre unes distàncies de 300 metres nedant, 8 km de bicicleta i 2 km de cursa a peu. La particopació va ser molt nombrosa amb gent de molt de nivell. El nostre equip va entrar en la 7a posició quan va tenir ben a tocar la 5a que una penilització de 15 segons per una irregularitat, els va impedir d’assolir.  Tot i així amb aquest resultat és per estar molt content. Les noies també varen tenir el seu protagonisme, camençant el primer relleu en la 6a posicó amb la Sheila Brillas, pujant fins a la 5a posició amb el relleu de lAnaïs Rivas i aquesta va ser la gran posició assolida al final de la cursa. Per estar-ne més que satisfets.

En un altre escenari 4 del nostres ateltes varen córrer la Duatló de Núria amb 11 km de btt de forta pujada i després 14 km de cursa a peu pujant el Puigmal i finalment una altre tram de btt però ara de baxada. Molt dur. Aquí hem de destacar l’actuació de l’Enzo Rossiggnani que va ser el 2n classificat i el nostre incombustible Toni Noé que va guanyar la prova. L’equip va ser 7è classificat.

{jd_file file==532}

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna