L’esport al centre

Els triatletes del Centre brillen al Campionat d’Espanya de Triatló a Banyoles

Aquest cap de setmana, després de la pausa d’agost, els nostres triatletes van tornar a la competició amb força al Campionat d’Espanya de Triatló a Banyoles, disputat en dues jornades.

Dissabte al matí, l’Ariadna Conesa, la jove promesa del club, va competir en la categoria júnior femenina en distància sprint, on va completar una excel·lent prova amb una 33a posició, destacant per la seva dedicació i ganes de millorar contínuament.

A la tarda, els grups d’edat van ser els protagonistes, amb una àmplia representació del CN Mataró. A la primera sortida, en la categoria 20-24 anys masculina, l’Abel Reyes va destacar en natació, sortint primer dels 1500 metres. En aquesta categoria, el millor classificat del club va ser Pol Peña, que va finalitzar en la 15a posició, seguit per en Reyes.

En la categoria 30-34 anys masculina, en Quim Nicola va obtenir una 13a posició, mentre que Marc Aragonès va acabar 15è. En la categoria 35-39 masculina, Ivan Roca va aconseguir un destacat 2n lloc, proclamant-se subcampió d’Espanya amb un temps de 2h 05’03. Sinuhe Sánchez va finalitzar 19è en el mateix grup.

En la categoria 40-45 masculina, l’Oriol Gili va obtenir la medalla de bronze en una competició molt disputada, mentre que el seu company David Márquez va acabar en la 20a posició. En la categoria 45-49 masculina, Alejandro de Larrechea va ser 26è i José Gallardo 34è. Finalment, en la categoria 50-54 masculina, Santiago Abad va acabar en una meritòria 12a posició i l’Antonio Rodríguez, en el grup 55-59 masculina, va ser 16è.

En els grups d’edat femenins, les nostres triatletes van destacar amb tres podis. En la categoria 25-29 femenina, Ona Badia va finalitzar 10a i Marta Cuquet 12a. A la categoria 35-39 femenina, Alba Pujol es va proclamar campiona d’Espanya, aconseguint la primera posició. En la categoria 45-49 femenina, Núria Bruguera va guanyar la medalla de bronze, demostrant la seva passió i esforç. Sílvia Bach també va fer una gran competició, acabant en la 5a posició. Per últim, en la categoria 60-64 femenina, la veterana Maria Jordà va assolir la medalla de bronze, demostrant que amb treball i dedicació es poden aconseguir grans fites.

Diumenge es va disputar la prova elit, on estaven presents les millors triatletes del panorama nacional. El CN Mataró va comptar amb la participació de Clàudia Luna i Júlia Raja. Malgrat una penalització prèvia, la Clàudia va realitzar una gran competició, finalitzant en la 34a posició amb un temps de 2h 17’14. La Júlia Raja, afectada per la penalització, no va poder completar la prova en perdre contacte amb l’últim grup de ciclisme, havent de retirar-se.

Ha estat un cap de setmana d’èxit i aprenentatge per als nostres triatletes, que han lluitat de valent en cada prova. Des del Centre, felicitem a tots i totes per la seva dedicació i compromís. Continuarem treballant per seguir competint al més alt nivell. Enhorabona, equip!

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna