L’esport al centre

Dues medalles al Campionat de Catalunya de Duatló celebrat a El Prat

Fins a 132 equips varen participar en aquesta prestigiosa prova de duatló donat el gran nivell de molt dels corredors inscrit. La prova es corre en unes distàncies de 5 km corrent, 20 km de bicicleta i 2,5 km altra vegada corrents, amb la innovació que enguany els equips havien de sortir en intervals d’un minut cada un. El Centre hi va presentar dos equips masculins i dos de femenins. En la cursa femenina, hi ha haver una gran igualtat i certament tota la cursa i l’arribada va ser molt ajustada i emocionant fins els darrer 2,5 de cursa a peu. El frec a frec pel primer lloc, entre les nostres noies i l’equip barceloní del Fastriatló es va decantar per a les barcelonines per només 22″, però hem d’estar molt satisfets del subcampionat del nostre equip format per les juniors Anaïs Rivas i la Jessica Brillas la senior Natalia Rodriguez i la veterana Regina Molas.

En la categoria masculina es va viure una competició molt intensa amb un ritme de prova altíssim que va provocar una arribada d’infart, en la qual i l’equip del Centre va entrar en la tercera posició per només 4″dels 4ts i a només 12″ de la segona posició. Molt emocionant.

El balanç és més que positiu, els nostres equips de triatló cada any mostren la seva evolució i cada cop piquen més amunt.

Atenció a la pròxima setmana on el CN.Mataró serà persent a la Duatló de la Noguera en una prova puntuable  per a la Lliga Catalana de Duatló

Mirei els resultats en el doc adjunt; {jd_file file==647}

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna