L’esport al centre

Cap de setmana molt complet del nostre Triatló

La nostra secció de Triatló acarava aquest cap de setmana, dos envits molt importants i ens hem de tornar a felicitar que malgrat les condicions adverses en forma de lesions, els nostres atletes varen estar entre els millors en els dos campionats que varen disputar.

Es corria a Alcobendas el Campionat d’Espanya Crono per equips sobre unes distàncies de 5 km de cursa  a peu i 20 de bicicleta. Les nostres fèmines varen fer una cursa impecable tot i haver de substituir a darrera hora dos puntals de l’equip, com són la Neus Caylà i la Sheila Brillas. Recuperada la veterana Regina Molas per sortir a la palestra, la cursa del nostre equip les va dur a aconseguir la 4a posició de la prova, quan ningú no ho hauria dit i a seguir demostrant que totes les components de l’equip són molt importants.  La Maria Mayalen, la Sara Loehr, la Natàlia Rodríguez i al dita Regina varen complimentar un cursa espectacular. En la categoria masculina els nostres representants varen tenir també problemes en una prova en la qual en qüestió de segons es podia guanyar o perdre moltes posicions de cursa. En Davi Roca es va despenjar en la primera transició però finalment va poder contactar amb el grup, que va entrar en una meritòria 13a posició, els seus components foren en Francesc Prat, Quim Soler, David Rovira, David Roca, Xavi Casal, Ivan Bruck.

L’endemà l’equip va participar en el campionat de Catalunya de Categories a Igualada, amb més de 300 corredors tots ells de molt de nivell sobre unes distàncies de  5 km de cursa a peu, 20 km de bicicleta i 2,5 de cursa a peu. L’excessiva joventut dels nostres components es va notar en el desenvolupament de la cursa, amb tot, les nostres joves promeses, en les seves respectives categories varen aconseguir grandíssims resultats; en Fernan López va arribar en la 3a posició i la Claudia Luna tot i el seu debut en competicions oficials va aconseguir la medalla de plata en la categoria cadet, en Pol Samsó en la general va entrar en el 57è lloc i l’Enzo Rossignani i en Pol Álvarez també varen acabar amb bons registres.
Molt bons resultats, i sobretot bones sensacioons de cara a futueres competicions.

{gallery}triatlo/alcobendas{/gallery}

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna