L’esport al centre

Anaïs Rivas es proclama campiona a la Triatló Sprint de Calafell

Es va córrer a Calafell la Triatló Sprint sobre unes distàncies de 750 metres nedant, 20 km de bicicleta i 5 de cursa peu. La participació del Centre va ser nombrossíssima i amb molt bons resultats. Tant és així que per equips, l’equip femení del Centre va ser el campió i el masculí el subcampió. En la classificació de categories el Mataró va aconseguit fins a 7 pòdiums, 4 d’ells com a campions. A títol individual ressaltar la victòria absoluta de l’Anaïs Rivas que es va proclamar campiona, la Sheila Brillas, i la seva germana la Jessica varen entrar 3a i 5a respectivament. La Claudia Luna va tancar l’espectacular classificació amb el seu 5è lloc. Els punts sumats per les corredores del Centre les va fer campiones per equips. En nois hem de destacar en Pol Samsó, 4t classificat en la general i que cada cop està demostrant la seva evolució. En Blai Sánchez va aconseguir una gran classificació 6è classificat i l’Antonio Roldán va entrar tan sols dos segons més tard. Les grans classificacions dels nostres joves triatletes en la classificació general va fer que en categories ocupessin les posicions de podi. Els demés triatletes del Centre també varen estar a un molt bon nivell.

Per a veure la classificació mireu el dodument adjunt.

{gallery}2013/Triatlo/Calafell{/gallery}

{jd_file file==516}

Dos corredors del Centre són Finishers a l’Ironman de Barcelona

Gran Actuació dels Triatletes del Centre al 100×100 Half d’El Vendrell i a l’Ironman d’Emilia Romagna