L’esport al centre

Els jugadors del Quadis de TT, guanyen dues medalles al Campionat de Catalunya

El nostre equip de Tennis Taula, el Quadis-CNM, va jugar, aquest cap de setmana, el campionat de Catalunya a la bonica localitat gironina de Bàscara.

La pista de l’equip local es va engalanar per rebre els millors clubs i els millors jugadors de Catalunya. El Quadis, no hi va faltar i hi va ser present amb tres components disposats a donar el millor; en Toni Prados, en Yordi Jason Ramos i l’Arnau Pons.

El dissabte es va jugar la classificació per equips i el Quadis-CNM es va imposar en la Fase de Grups al CTT Terrassa pel resultat de (3-0) i al TT l’Hospitalet Grupo Preving pel mateix resultat de (3-0). Els nostres anaven forts. Amb aquestes victòries el Quadis entrava als quarts de final on va derrotar el CETT Esparreguera pel resultat de (3-1) que li donava l’accés a la semifinal.

En aquesta eliminatòria no van poder superar el CER L’Escala que es va mostrar superior i ens va guanyar (3-0). El CER Escala va ser l’equip que finalment es va proclamar campió. Nosaltres vam pujar al podi com a 3rs. classificats.

En les classificacions individuals els nostres palistes, Toni Prados i Jordi Yason Ramos, després de superar la primera eliminatòria, tots dos van caure als vuitens de final.
L’Arnau Pons, per la seva banda, va destacar en la seva classificació individual arribant fins a la semifinal, essent eliminat pel qui després seria el campió, en Joan Masip de l’equip CTT. Borges. L’Arnau va pujar al podi per recollir la copa de 3r. classificat del campionat de Catalunya demostrant que és un jugador de podi.

Molt bon bagatge del nostre equip que torna a casa amb dues medalles.

Cliqueu la foto per veure tots el resultats.

Tres ascensos dels nostres equips de Tennis Taula

Martina Sans 2a, l’Alba Rodríguez i en Guillem Pijuan, bones classificacions al TOP-8