L’esport al centre

Molt bon Open de Catalunya dels nostres equips de Tennis Taula

Bona competició dels nostres equips de Tennis Taula aquest passat cat de setmana on han disputat l’Open de Catalunya en tres seus diferents per a les diverses categories.

A Reina Elisenda a Barcelona, destacar la bona actuació d’en Jacob Pous i que en la fase final de la categoria Juvenil-A va arribar fins a la semifinal aconseguint a una magnífica 3a. posició en la classificació.

L’Aleix Pacareu, en aquesta mateixa categoria, va arribar fins als 8ns. de final acabant el campionat en una gran 5a. posició final.

La Martina Sans, va tornar a demostrar que és jugadora top, i va acabar la seva participació en una important 11a. posició. En sèniors, en Raül Porta va jugar a un altíssim nivell i va caure a les semifinals. Va acabar sent el 3r. millor jugador de l’Open.  En sènior B en Guillem Pijuan va acabar la seva participació en la 9a. posició.

Els demés components de l’equip van tenir també bones actuacions i van ser; L’Alba Rodríguez 13a, en INF-1, la Berta Palomo 19a. en INF-3, en Roc Núñez 19è.  en ALE-2,  l’iSaac Mataró, 111è en ALE-2,  i l’Eunice de san Antonio, 16a. en INF-2

A la seu de Calella, els i les nostres palistes que hi van ser, també van competir al màxim nivell i van aconseguir bones classificacions; Eudald Pijuan 24è en ALE-2, Jordi Guirao, 29è en INF-1, Gorka Neyra 22è en INF-1 i Ot Gonzàlez 29è en INF-1

I a la tercera seu on es jugava l’Open era  a Les Borges Blanques i allí tres palistes del Centre hi van jugar demostrant la força del nostre equip. En Ruben Respaldo va ser el més destacat.

Va caure als quarts de final a la fase eliminatòria acabant en una molt bona 5a. posició ne la categoria Juvenil-3. Els altres dos jugadors van ser l’Adrià Arcos, que va ser 15è en Juvenil-1 i l’Eloi Puerto, que va arribar fins al quarts de final en Aleví-1 acabant en una meritòria 5a. posició.

Molt bon campionat equips!

Tres ascensos dels nostres equips de Tennis Taula

Martina Sans 2a, l’Alba Rodríguez i en Guillem Pijuan, bones classificacions al TOP-8