L’esport al centre

L’Arnau Pons i la Martina Sans destaquen al Top Estatal de Tennis Taula

Gran torneig Top Estatal de Joves el que han jugat els nostres palistes, l’Arnau Pons i la Martina Sans a Torrejón de Ardoz aquests passats diumenge i dilluns, portats per la nostra entrenadora la Flora. Després d’una gran jornada de dissabte, on tan l’Arnau com la Martina van guanyar dos partit, acaraven la jornada de dilluns buscant les medalles. L’Arnau, en la categoria Juvenil va estar ben a punt de pujar a dalt de tot del podi, doncs el partit clau que l’enfrontava al palista Vilardell, del CTT Borges, va començar amb un joc espectacular que el posava (2-0) a favor. La victòria el portava a les medalles. Però la cosa es va girar i el rival va reaccionar i donar tomb al marcador i enduent-se el matx (2-4). L’Arnau, demostrant que podia haver, fins i tot optat al campionat, va aconseguir guanyar Miguel A.Pantoja que va ser qui es va proclamar campió final. Va quedar fora de la lluita de les medalles i va acabar en una gran 6a posició. La nostra jugadora Benjamí, la Martina Sans, també va tenir una molt bona actuació sumant fins a tres victòries arribant al final de la fase amb un triple empat a 10 punts, mostra de la gran igualtat entre totes les jugadores. Finalment la Martina no va poder entrar a la lluita per les medalles i torna a casa amb una destacada 6a posició.

Sens dubte una gran experiència per a aquests dos joves palistes.

Cliqueu damunt la foto per a veure els resultats.

Tres ascensos dels nostres equips de Tennis Taula

Martina Sans 2a, l’Alba Rodríguez i en Guillem Pijuan, bones classificacions al TOP-8