Menu
Centre Natació Mataró

La Junta del Centre Natació Mataró

La Junta del Centre Natació Mataró

Benvolguts/des,

En nom propi, i de tots els membres de la Junta Directiva, vull donar-vos la benvinguda al Centre Natació Mataró. El Centre és una entitat esportiva sense ànim de lucre, declarada d'utilitat pública, amb més de 80 anys d'història al servei de l'esport i de la ciutat. Hereva de l'antic Club Natació Mataró, constituït el 25 d'octubre de 1920 i un dels clubs fundadors de la Federació Catalana de Natació, ens satisfà enormement haver-nos sabut adaptar als temps actuals sense haver renunciat als anhels amb què un grup de joves, convençuts dels beneficis que la pràctica de la natació comportaria per a la salut i la formació dels nois i les noies d'aquella època, van fundar l'entitat el 10 de gener de 1932. Són moltes, d'aleshores ençà, les vicissituds per les que hem hagut de nedar al llarg dels anys, però continuem mirant al futur carregats d'il·lusió i confiança.

A les primeres seccions esportives federades (la natació i el waterpolo) s'hi van afegir el tennis taula i el triatló; ara, totes elles participen en les màximes competicions d'àmbit estatal i porten arreu, amb orgull, el nom del Centre i de la ciutat. Creiem, sincerament, que aquell grup de mataronins que varen decidir fundar el Centre Natació Mataró es sentirien plenament satisfets en veure la petjada que la seva iniciativa ha deixat i està deixant en la nostra ciutat.

Però no només en els esports federats el Centre ha esdevingut un referent. Quants mataronins i mataronines no han après a nedar en les seves instal·lacions? D'altra banda, els canvis que la nostra societat ha experimentat, sobretot des de la dècada dels 90, han comportat que avui el Centre sigui també una entitat plena de dinamisme i activitats socials. La inauguració, l'any 1990, del complex esportiu Joan Serra i Puigdesens ha permès un creixement en activitats i serveis que ens ha portat a ser una entitat capdavantera també en número de socis. I és la nostra voluntat continuar en aquesta línia de creixement esportiu, social i de serveis i instal·lacions.

Mitjançant aquesta pàgina web, així com amb els altres canals socials, mantenim puntualment informades de tot allò que passa al Centre, tan en l'àmbit esportiu com en el social, a totes aquelles persones, sòcies o no, que mantenen interès i vinculació amb el Centre Natació Mataró. Aprofito per animar-vos a que les feu servir per continuar en contacte amb nosaltres si, pels motius que siguin, ara ja no teniu presència física a l'entitat. Ens agrada saber de tots aquells que han format part del Centre en un passat proper o més llunyà.

No vull acabar sense agrair-vos que hagueu contactat amb al Centre Natació Mataró i fer-vos saber que estem a la vostra disposició per tal de, entre tots, fer una entitat cada dia millor

Joan Gros i Garcia
President | Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

patrocinadors del Club

  • STM
  • quadis
  • quadis

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:30
Dissabte de 7:00 a 22:00
Diumenge de 8:00 a 22:00

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.