Menu
Centre Natació Mataró

AVÍS LEGAL

Com a conseqüència de la Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic, informem que la pàgina web a la que ha tingut accés és propietat de CENTRE NATACIÓ MATARÓ, amb domicili al Passeig Marítim, 92, 08301 Mataró, amb NIF G08475568, inscrita al Registre d’Entitats esportives de la Generalitat de Catalunya, número 3815, segons resolució del director general de l’esport de data 22 d’octubre de 1984.

Per a qualsevol consulta o dubte poden posar-se en contacte amb nosaltres a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o al telèfon 93 7962902.

CONDICIONS D’ÚS

L’accés a la pàgina web del Centre de Natació Mataró, és gratuït, i està condicionat a la lectura i acceptació de la totalitat dels preceptes que consten al present avís legal sense cap tipus de reserves. En el cas que no estiguin d’acord amb aquestes li demanem que s’abstingui d’utilitzar aquest portal i/o fer-ne ús il·lícit del mateix.

Mitjançant la nostra web oferim informació dels nostres serveis, instal·lacions, notícies relacionades amb la nostra entitat esportiva i altra informació que considerem pot ser del seu interès.

En qualsevol moment podem modificar la presentació i configuració de la nostra web site i inclòs suprimir-la de la RED, així com els serveis i continguts que oferim, tot això de manera unilateral i sense pre-avís. El Centre de Natació Mataró es reserva el dret d’interrompre l’accés a la seva pàgina web, en qualsevol moment i sense previ avís, ja sigui per motius de seguretat, de control, manteniment, per errors de subministrament elèctric o per qualsevol altre causa.

DRETS D’AUTOR

Aquesta pàgina web és propietat del Centre de Natació Mataró, i li pertany en tant l'aplicació del Real Decret Legislatiu 1/1996 de 12 d’abril, pel que s’aprova el text refós de la Llei de Propietat Intel·lectual. Tots els continguts, textos, dissenys, fotografies i imatges presents en aquesta web són de la nostra propietat o de tercers que han autoritzat el seu ús, i estan protegits pels drets de propietat intel·lectual.

L’usuari només tindrà dret a la utilització particular d’aquests i requerirà una autorització expressa del Centre de Natació Mataró per tal de modificar-los, reproduir-los, distribuir-los i de manera especial comercialitzar-los o fer ús de qualsevol dret que pertanyi al seu titular. La infracció de qualsevol dels drets citats pot constituir una vulneració de les presents condicions, així com un delicte castigat d’acord amb els articles 270 i següents del Codi Penal.

CONDICIONS D’ACCÉS

L’accés a la nostra pàgina web és gratuït i no fa falta la subscripció prèvia o registre. Tot i així per a la utilització de determinats apartats de la nostra web, és necessari la introducció de determinades dades, en aquests casos estarà perfectament indicat en cada moment els procediments a seguir per portar a terme el corresponent registre.

L’usuari que accedeix a la nostra web es compromet a respectar les lleis, les normes d’ordre públic i les condicions fixades en aquest avís. L’accés es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que es poguessin causar a tercers o a la nostra organització per la seva conducta indeguda o negligent.

L’usuari té prohibit de manera expressa la utilització i la obtenció dels serveis i continguts oferts en aquesta web, mitjançant procediments diferents als estipulats en aquest avís legal, i en el seu cas a les condicions particulars que existissin en determinats serveis.

Degut a la impossibilitat de control en relació a la informació, continguts i serveis que ofereixin altres webs a través d’enllaços, comuniquem que el Centre de Natació Mataró, queda eximit de qualsevol responsabilitat de danys i perjudicis de qualsevol mena que pugui derivar-se de l’ús per part de l’usuari de les pàgines web descrites alienes a la nostra organització.

L’existència d’enllaços en web sites aliens als nostres, no implicarà en cap cas l’existència de relacions comercials o mercantils amb el titular de la pàgina web on s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació per part del Centre de Natació Mataró, dels seus continguts o serveis.

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES (RGPD)

 

RESPONSABLE

El responsable de les dades és: CENTRE NATACIÓ MATARÓ - NIF: G08475568  Dir. postal: Passeig Marítim, 92 (08301)  Mataró Telèfon: 937962902   Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

No es disposa de delegat.

FINALITATS

Les finalitats de les dades de caràcter personal és en cada una dels casos, el poder oferir el servei sol·licitat.

Dades recollides a través del formulari de contacte:

Les dades enviades pel formulari tindran única i exclusivament la finalitat de gestionar la seva incidència o consulta comprometent-se a que les dades que consigni en el formulari siguin fidedignes, correctes i actuals. Pots modificar les dades enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o enviant una carta per correu ordinari a Finca el Macià s/n, 08510 Masies de Roda, Barcelona.

Dades recollides a través del formulari d’obertura de nous clients:

Les dades enviades per aquest formulari tindran finalitat comercial, gestió administrativa, comptable i fiscal. Pots modificar les dades enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o enviant una carta per correu ordinari a Passeig Marítim, 92  (08301), Barcelona.

CONSERVACIÓ

Les dades personals proporcionades es conservaran durant la relació comercial entre ambdues parts i mentre no es sol·liciti la seva supressió per part de l’interessat. Seran conservades conforme als terminis legals establerts en matèria fiscal i comptable, agafant com a referència l’última comunicació.

DESTINATARIS

Les dades poden ser transferides a tercers, sempre a través d’empreses auditores que validen aquestes dades. En cap cas es facilitaran dades exactes.

DRETS

L’interessat pot exercir els següents drets:

  • Dret a sol·licitar l’accés a les seves dades personals.
  • Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió.
  • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament.
  • Dret a oposar-se al tractament.
  • Dret a la portabilitat de les dades.
  • Dret a retirar el consentiment prestat.

 

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si al Centre Natació Mataró estem tractant dades personals que els concerneixin, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les quals van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades; en aquest cas únicament es conservaran per a l’exercici o la defensa de reclamacions. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, el Centre Natació Mataró deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Podrà exercir qualsevol d’aquests drets enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o enviant una carta per correu ordinari a Passeig Marítim, 92, 08301 de Mataró, Barcelona.

ALTRES

El Centre Natació Mataró, utilitza cookies que quedaran emmagatzemades al seu ordinador. Les cookies són petits arxius que el nostre ordinador envia al seu, però que no ens proporciona informació ni sobre el seu nom, ni de qualsevol de les seves dades de caràcter personal.
El Centre Natació Mataró, podrà modificar, sense previ avís, la informació continguda en aquest lloc web, així com la seva nova configuració i presentació.


El Centre Natació Mataró, es compromet a NO REALITZAR PUBLICITAT ENGANYOSA a través d’aquest mitjà.

A aquests efectes, per tant, no seran considerats com a publicitat enganyosa els errors formals o numèrics que es puguin trobar als continguts de les diferents seccions o planes del web del Centre Natació Mataró, produïts com a conseqüència d’un manteniment i/o actualització incompleta o defectuosa de la informació continguda en aquestes seccions o planes. El Centre Natació Mataró, com a conseqüència del disposat en aquest apartat, es compromet a esmenar els errors tan aviat com en tingui coneixement.

patrocinadors del Club

  • quadis

HORARIS DEL CENTRE

DILLUNS a DIVENDRES:
de 6:00 a 22:30

DISSABTES:
de 7:00 a 22:00

DIUMENGES I FESTIUS:
- Horari Estiu, de 8:00 a 22:00 (abril-octubre)
- Horari Hivern, de 8:00 a 19:00 (novembre-març)

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08302 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.