Menu
Centre Natació Mataró

Accedim al Centre amb el CERTIFICAT COVID

Ens comuniquem amb vosaltres per a fer-vos saber les darreres mesures aprovades pel Govern de la Generalitat en relació a la pandèmia, així com la seva afectació general a les instal·lacions esportives, més concretament al nostre Complex Esportiu Joan Serra.

A l’espera de la publicació al DOGC, (previst per aquest divendres 26 de novembre) i durant una primera previsió de 15 dies de durada, per accedir a les nostres instal·lacions, serà obligatori disposar del Certificat Covid.

És per aquest motiu que des de que va sortir la primera notícia sobre la proposta d’implementar aquesta Passaport, des del Centre ja hem fet les adaptacions informàtiques corresponents a fi de facilitar-vos l’accés, de manera que presentant el vostre certificat només un sol cop, ja quedarà registrat a la vostra fitxa i tindreu, novament, l’accés lliure.

  • Recordeu que el certificat Covid és obligat per a tots els socis de 12 anys en endavant.

 Per presentar-nos el vostre certificat, ho podeu fer a través de les següents vies:

  • Presencialment al servei de recepció
  • A través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

A fi de garantir el correcte compliment, serà obligatori l’accés a les instal·lacions amb la polsera.

 

patrocinadors del Club

  • STM
  • quadis
  • quadis

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:30
Dissabte de 7:00 a 22:00
Diumenge de 8:00 a 22:00

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.