Menu
Centre Natació Mataró

Ja podeu llegir l'Anuari de la temporada passada 2020-2021

Ja podeu llegir l'Anuari de la temporada passada 2020-2021

Ja podeu llegir l'anuari, on hem recollit les notícies més rellevants, tan esportives, com socials de la temporada 2020-2021, un any en el qual, malgrat les dificultats esdevingudes arrel dels dos tancaments de la instal·lació degut al Covid-19, i les restriccions del Procicat, el Centre no s'ha aturat.

 

Hem multiplicat la comunicació virtual, i ens hem anat adaptant a les mesures que des del govern ens eren requerides. De mica en mica hem anat tornant a la normalitat d'antany i hem anat ampliant tots els serveis i activitats esportives sempre respectant les mesures preventives per tornar a ser el Centre que sempre hem estat.

Una menció especial mereix el reconeixement a dos persones que aquest 2021 ens han deixat i que formen part de la història més sentida del Centre; el sr. Josep Masriera, President d'Honor del Centre i el sr. Eugeni Romeu, soci d'Honor, ambdós molt vinculats al Centre tota la vida i molt estimats per tothom. Sempre els recordarem.

Les noticiés esportives venen encapçales per les tres medalles olímpiques ens han portat la Marta Bach, l'Anni Espar i l'Elena Sànchez, subcampiones olímpiques a Tòquio. 

I moltes coses més que podreu anar llegint en aquest recull on es pot veure la vitalitat d'un Centre que ha entomat, sens dubte, una situació molt compromesa però que gràcies a la molta feina feta i a la fidelitat de tots vosaltres, els nostres socis i esportistes, ens n'hem pogut sortir.

Cliqueu la foto per a llegir-lo en línia, o descarregueu-vos-el en el document adjunt.

 

patrocinadors del Club

  • STM
  • quadis
  • quadis

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:30
Dissabte de 7:00 a 22:00
Diumenge de 8:00 a 22:00

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.