Menu
Centre Natació Mataró

Assemblea General de Socis

CONVOCATÒRIA

Es convoca, per acord de la Junta Directiva, l’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA que se celebrarà telemàticament, el pròxim dijous 21 de gener, a dos quarts de vuit del vespre, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Elecció, entre els/les assistents a l’assemblea, de les dues persones que faran d’interventores d’acta.

2. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de l’Assemblea General Ordinària que va tenir lloc el dia 28 de novembre de 2019.

3. Informe de la Presidència.

4. Memòria anual d’activitats esportives i socials.

5. Memòria econòmica: balanç i compte de resultats de l’exercici setembre 2019 – agost 2020.

6. Proposta de Pressupost d’ingressos i despeses per a l’exercici setembre 2020 – agost 2021.

7. Nomenament, si s’escau, de l’empresa que auditarà els comptes anuals de l’exercici setembre 2020 – agost 2021.

8. Precs i preguntes.

IMPORTANT

_ Per accedir a l’Assemblea serà imprescindible ser soci de ple dret, és a dir, tenir abonat el títol que així ho acredita en la seva totalitat, així com estar al corrent de pagament de les quotes mensuals.

_ Els socis aspirants, és a dir, que encara no han adquirit en la totalitat el títol de soci, ateses les limitacions tècniques de capacitat de la sessió telemàtica i amb la finalitat de garantir el correcte funcionament de l’Assemblea, no podran accedir a la mateixa. No obstant, sí que podran rebre la documentació.

_ En ser una assemblea telemàtica, i al mateix temps, portar associades diverses votacions per aprovar les propostes de la Junta Directiva en els punts de l’ordre del dia que així ho requereixin, per accedir-hi caldrà que ens feu arribar la vostra voluntat d’assistència a través de l’adreça de correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , especificant el vostre nom, cognoms i número de DNI, fins al dia 18 de gener. En fer-ho, rebreu l’enllaç que us permetrà registrar-vos a l’assemblea i on posteriorment rebreu les instruccions per accedir-hi.

_ El dia de l’Assemblea, per al procés de validació, es recomana connectar-se amb temps suficient. Per aquest motiu es donarà accés a la reunió a partir de dos quarts de set de la tarda.


Aprofitem l’avinentesa per saludar-vos ben cordialment.

Llegiu el document en l'arxiu adjunt.

 

 

 

 

patrocinadors del Club

  • STM
  • quadis
  • quadis

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:30
Dissabte de 7:00 a 22:00
Diumenge de 8:00 a 22:00

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.