Menu
Centre Natació Mataró

Comunicat del Centre Natació Mataró

A continuació us presentem un seguit d’aclariments en relació a diferents aspectes que encara no estan del tot normalitzats en la fase actual de represa, així com donar-vos resposta a consultes que ens heu formulat.

  • Invitacions i accés de no-socis a les instal·lacions del Centre

Mentre duri l’actual limitació d’aforament, s’ha decidit no permetre l’accés de no-socis a les instal·lacions, ni per la via de les invitacions, ni pel pagament de l’entrada. D’aquesta manera prioritzem l’accés dels socis.

Cal dir però, que fins ara, en cap moment s’ha arribat al topall que tenim establert i per tant, sempre s’ha pogut accedir sense limitacions al Centre.

Sembla que la limitació actual d’aforament canviarà aviat (es parla del dia 30 de juny) i quan això sigui oficialitzat replantejarem aquesta política permetent l’accés dels no-socis.

  •  Vigència de les invitacions

Durant el tancament no s’han pogut utilitzar les invitacions anuals que els socis tenen a la seva disposició. Per això, s’allargarà la seva vigència fins al proper 31 d’agost. Les noves invitacions entraran en vigor, com sempre, el dia 1 de juliol i la seva vigència serà l’habitual d’un any.

  •  Compensació de les quotes pagades durant el confinament

A partir del 15 de juliol es podrà compensar el 30% de les quotes pagades íntegrament corresponents al període dels 3 mesos de tancament. Això s’aplica a les quotes que no han estat subjectes a cap altre mena de bonificació. Aquest ajust sols s’aplica a la quota, no a l’assegurança, ni al pagament del títol de soci.

Els conceptes sobre els que es podrà aplicar aquest import són: activitats de pagament realitzades al Centre tals com cursets de natació, aiguagym, pilates, ioga, sessions d’entrenament personal, invitacions per a no-socis i dinars al restaurant. La durada per a fer la compensació serà d’un any.

Els propers dies us donarem els detalls de com es podrà fer efectiu el bescanvi.

Finalment volem recordar la importància de seguir respectant les normes sanitàries per prevenir contagis i el risc d’un rebrot. Distància, neteja de les mans i utilització de mascaretes. Els empleats, entrenadors, monitors i socorristes, tenen l’obligació de vetllar pel compliment dels aforaments de cada àrea tal i com estan establerts i d’aquestes normes bàsiques de prevenció. És responsabilitat personal de cada soci seguir-les.

Fem-los-hi la feina fàcil, és pel bé de tots.

patrocinadors del Club

  • quadis
  • quadis
    • Sanitas

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:30
Dissabte de 7:00 a 22:00
Diumenge de 8:00 a 22:00

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.