Menu
Centre Natació Mataró

D’ACORD AMB PLA D'OBERTURA PROGRESSIVA D'ACTIVITATS, US INFORMEM QUE JA HEM OBERT LES INSTAL·LACIONS.  
PER ACCEDIR-HI, CAL FER CITA PRÈVIA A TRAVÉS DE L'APLICACIÓ PRÒPIA DEL CLUB

Canvis en els protocols d'ús de les instal·lacions

A conseqüència del pas sobtat de fases fins a l’actual fase de represa, s’han produït uns canvis als protocols d’ús de les instal·lacions. Els més rellevants són els que detallem a continuació i que ens apropen més a l’operativa normal. En propers comunicats anirem detallant altres canvis que es vagin produint.

Conceptes bàsics: és responsabilitat individual de cada persona respectar les normes bàsiques sanitàries establertes a fi de prevenir el risc de contagi per a ell i per a la resta d’usuaris. En aquest sentit les normes no canvien i es fa especial èmfasi en 3 elements fonamentals: distància (mantenir la distància social), mascareta (ús de mascareta en espais tancats quan no es fa esport i en espais oberts si no es pot mantenir la distància social) i mans (neteja freqüent de mans amb sabó o productes específics de desinfecció)

Accés a les instal·lacions: A partir de diumenge dia 21 no caldrà cita prèvia per fer ús de les instal·lacions. Desapareixen les franges horàries i l’única limitació serà l’aforament total i parcial per zones com es descriu a continuació.

Control d’aforament: S’estableix un aforament màxim en funció de les instruccions que disposem i aforaments parcials tal i com ja tenim (vestidors, gimnàs, sales d’activitats dirigides, nedadors per carrer). L’aforament total es controlarà amb les entrades i sortides i per aquest motiu s’han modificat els torns d’entrada fent que un sigui per entrar i l’altre per sortir. La informació del % d’ocupació de les instal·lacions es publicarà cada 15 min a la pàgina web del Centre.

L’aforament; Per zones es controlarà com actualment (targetes d’accés, màquines no utilitzables, control de nedadors per carrer per part dels socorristes, revisions periòdiques per part d’empleats).

Nous espais i serveis: Les dutxes dels vestidors estan ja obertes. Tenen limitacions per preservar la distància entre usuaris (una oberta i la següent no) i l’aforament és el mateix que el del vestidor on es troben.

Neteja i desinfecció: Les neteges i desinfeccions a final del dia continuaran com fins ara. Durant el dia, personal de l’empresa de neteja anirà fent accions de neteja i desinfecció per diferents llocs del Centre. És possible que, en alguns moments, s’hagin de tancar temporalment alguns espais per poder-hi actuar amb més intensitat.

patrocinadors del Club

  • quadis
  • quadis
    • Sanitas
 
  • Tecno Campus
  • El Tot
  • fosbury

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:45
Dissabtes de 7:00 a 22:00
Diumenges i Festius de 8:00 a 22:00
De novembre a març
diumenges i festius tanquem a les 19h

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.