Menu
Centre Natació Mataró

L'Inma, la monitora que estima

L'Inma, la monitora que estima

Inma, són gairebé deu anys amb nosaltres

Sí, quasi deu. És que m’agrada molt treballar aquí, m’hi trobo molt a gust. M’agrada molt la feina que faig.

Perquè tu ets monitora de...?

Ui! (riu) de diverses activitats; spinning, zumba, aiguagim, aeròbic, tàbata, tonificació, abdominals i a més estic al gimnàs per atendre a la gent que vol saber coses de les màquines, de les rutines a fer o de quins estiraments calen. Volen consells que jo els els dono. És una feina i unes classes que em combino amb les demés monitores del Centre. 

 

¿Tot això fas?

Sí, i m’ho passo pipa amb les meves i els meu alumnes. Me'ls estimo molt.

¿Però quants alumnes arribes a tenir?

Doncs, no ho sé, no els he contat pas (torna a riure). Tinc força grups i contar-los a tots se’m fa difícil.

¿Et planifiques la feina?

Oi tant, cal fer-ho. Exercicis, rutines, i a més cal renovar-se constantment. El món del gym treu cada cop més coses, més exercicis, més aparells, has d’estar atenta si vols estar “on fire” i sobretot donar resposta a les demandes dels alumnes que venen a buscar allò que els hi han dit o que han vist al youtube. Cal estar preparada per satisfer-los.

Però hi ha el dia a dia...

Sí, i aquí hem d’estar amatents per si cal aplicar canvis a la feina que estàs fent. Cal que vinguin i estiguin sempre motivats, i a vegades això suposa canviar els exercicis perquè potser aquell no els agrada tant o els cansa massa, però no pot faltar mai el bon rotllo, sempre els vull contents, perquè és cert que es diverteixen, però que quedi clar que venen a treballar, a pencar.

¿Què busca la gent a les teves classes?

Busquen millorar físicament, trobar-se millor. Recuperar-se de lesions o començar una activitat que no han provat mai. Alguns que venen amb el seu grup quan acaben se’n van al bar plegats a fer la cerveseta, busquen mantenir la seva relació en un altre àmbit, vol dir que s‘ho passen bé. Te n’explico una.

Digues...

Un dia, un senyor va venir al gimnàs a informar-se sobre què podia fer, tenia diversos dolors a diverses part del cos i li vaig dir que a part del gimnàs podria venir a alguna de les meves classes que li anirien bé, segur. Doncs ja porta un any amb nosaltres i està encantat doncs la millora que ha experimentat ha estat notable i està molt content. Això és un motiu de reconeixement que m’omple.

Perquè la feina de la monitora va més enllà de les rutines...

Si, la monitora fa una mica de tot. Hem de saber interpretar què vol cada alumne a les nostres classes, i cal saber escoltar, però és que a mi m’agrada molt fer-ho i en base al què em diuen poder-los aconsellar i donar la resposta adequada a les seves sol·licituds.

O sigui, a pencar però de bon rollo

Si, sempre. Que hi hagi bon rotllo és fonamental i procuro que a les meves classes no n’hi falti. Pensa que hi ha rutines que els faig pencar molt, Tàbata, Spinning, i alguns dies els costa més que d’altres, és aleshores quan el bon rotllo afegeix el plus que els fa seguir motivats. Bona música i tractar-los bé i de seguida t’ho agraeixen.  

I després del gym?

Doncs amb diversa gent dels grups hi mantinc un relació que va més enllà de les suades o les remullades, i organitzem sopars de fi de temporada, o per nadal on ho passem d’allò més bé, xerrem, i ens fem un fart de riure. M’agrada molt estar amb tots ells, m’agrada molt la meva feina al Centre.

I amb el bon rotllo que sempre traspua l’Inma ens acomiadem, rient és clar.

 

patrocinadors del Club

  • quadis
  • quadis
    • Sanitas
 
  • Tecno Campus
  • El Tot
  • fosbury

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:45
Dissabtes de 7:00 a 22:00
Diumenges i Festius de 8:00 a 22:00
De novembre a març
diumenges i festius tanquem a les 19h

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.