Menu
Centre Natació Mataró

Els socis aproven la gestió de la Junta Directiva

A les vuit del vespre, al pavelló de la nostra entitat, el secretari de la junta directiva del Centre Natació Mataró, el Sr. Enric Subiñà, va donar inici a l’Assemblea General Ordinària de socis d’enguany i tot seguit, d’acord amb l’ordre del dia, van elegir-se dos interventors d’acta i es va aprovar l’acta corresponent a l’assemblea celebrada el 14 de desembre de 2017.

Continuant amb l’ordre del dia, el president del Centre, el Sr. Joan Gros, va donar lectura a l’informe de presidència, valorant els fets més importants que, social, esportiva, institucional i econòmicament, van tenir lloc durant l’exercici corresponent al període comprès entre l’1 de setembre de 2017 i el 31 d’agost de 2018; fets que posteriorment, mitjançant la projecció d’un vídeo explicatiu, van ser ampliats amb l’exposició de les memòries corresponents a les àrees esportiva i social-manteniment.

El vicepresident econòmic de l’entitat, el Sr. Jaume Teodoro, va presentar, un cop auditada, la memòria econòmica del període en qüestió, la qual es va tancar amb un resultat positiu. La memòria també va ser aprovada de manera àmpliament majoritària.

A continuació, el mateix Sr. Teodoro va presentar el pressupost per a l’exercici en curs, comprès entre l’1 de setembre de 2018 i el 31 d’agost de 2019. Com en els punts anteriors que es posaven a votació, l’assemblea també va aprovar, àmpliament, el pressupost.

Finalment, després d’escollir l’empresa que auditarà els comptes del proper exercici, es va arribar al darrer punt de l’ordre del dia: precs i preguntes.

Acabat el darrer punt, el President del Centre, el Sr. Joan Gros, va donar per finalitzada l’Assemblea agraint a les persones assistents la seva fidelitat a l’entitat, desitjant-los-hi unes molt bones festes i convidant-los a participar de la Copa Nadal de natació i de la Primera Banyada de l’any

 

patrocinadors del Club

  • La Sirena
  • quadis
  • quadis
  • torrot
 
  • Tecno Campus
  • El Tot
  • fosbury

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:45
Dissabtes de 7:00 a 22:00
Diumenges i Festius de 8:00 a 22:00
De novembre a març
diumenges i festius tanquem a les 19h

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.