Menu
Centre Natació Mataró

La ciutat ret un sentit homenatge als nostres esportistes olímpics al Saló de Plens de l'Ajuntament

En un Saló de Plens de l'Ajuntament on no hi quedava ni una cadira buida, la ciutat de Mataró, amb  l’Alcalde el sr. Joan Mora  i els representants polítics del Consistori al capdavant, va voler retre un merescut reconeixement als esportistes de Mataró que aquest passat estiu han estat presents en els JJOO de Londres.
La Marta Bach, la Roser Tarragó, la Ciara Gibson, la Gàlia Dvorak, representada pel directiu en Xavier Peral, la Marta Parera, vicepresidenta en nom de la nostra triatleta la Maialen Noriega i la nostra entrenadora la Maria Folgado en el lloc del nostre nedador paralímpic en Chus Collado, varen ser els protagonistes d’una vetllada de reconeixement i molt entranyable.
Després dels discursos del sr. Pere Galbany, regidor d’Esports de l’Ajuntament, del President del Centre, el sr. Josep Masriera i del sr. Pere Robert, vicepresident de la Federació Catalana de Natació, on varen lloar les fites assolides per tots els esportistes olímpics, l’alcalde va fer els lliuraments de diversos obsequis com recordatori d’aquest dia tan assenyalat per a tots ells.
Com a cloenda l’Alcade el sr. Joan Mora va fer una breu repassada per la història dels JJOO per a enfasitzar l’abast de l’èxit que suposa arribar a ser un esportista olímpic i enara, assolir una medalla.

La nota més sentida la varen protagonitzar la Marta i la “Ru” quan un cop havien rebut els seus guardons varen agrair des del micròfon estant, tot el suport rebut des de l’Ajuntament, des de tota la ciutat i des del club. En mostra d'aquest agraïment, varen regalar a l'alcalde, una fotografia d'elles dues a Londres, amb la medalla acabada de guanyar, moment que va ser molt aplaudit per tots els assistents.

L'acte es va tancar amb les fotografies que els allí presents varen fer dels protagonistes.

Moltes felicitats; “Ru”, Marta, Ciara, Gàlia, Maialen, Chus i Ciara !!

patrocinadors del Club

  • quadis
  • quadis
    • Sanitas
 
  • Tecno Campus
  • El Tot
  • fosbury

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:45
Dissabtes de 7:00 a 22:00
Diumenges i Festius de 8:00 a 22:00
De novembre a març
diumenges i festius tanquem a les 19h

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.