Menu
Centre Natació Mataró

Segona edició de les 24 hores socials i esportives amb molts moments per a recordar

Es va celebrar aquest cap de setmana la 2a edció de les 24 hores socials i esportives al Centre i aquest any sí que el temps va permetre de poder portar a terme tota la programació establerta. A les 11 en punt del matí l'esclat del coet donava inici als relleus de natació que nedadors i waterpolistes varen nedar la primera hora. A partir d'aleshores els relleus de natació es varen anar succeint de manera ininterrompuda on hi varen nedar, pares i mares, socis i esportistes de les nostres seccions. Enguany no es va aconseguir superar la marca de metres fets l'any passat per una escassa franja de 550 metres. Així els 98.250 metres d'aquest any no superaven els 98.800 de l'any passat. Però malgrat això, el cert és que durant tota la jornada, la gent que va venir, s'ho passar molt bé. Tothom que era a la piscina va poder participar també de les classes d'Spinnig i d'Aiguagyn que les nostres monitores, la Carme i la Míriam varen organitzar marcant ritmes de treball molt durs a ritme de música "makinorra" mentre la gent s'esforçava i cridava alhora. Al pavelló hi havien parades les taules de tennis taula per a poder jugar-hi una bones partides amb els nostres palistes. El Waterpolo també va tenir el seu protagonisme amb partits on hi jugaven plegats jugadors/es de categories i il·lustres veterans del Mataró en el que foren uns encontres molt divertits. El protagonisme però el varen tenir, a la tarda, els nostres dos socis més forçuts. En Dani Vergès i en Frank Padilla ens varen fer una demostració d'Strong Man, on varen aixecar pesos que anaven des dels 100 als 200 kg!!, boles que pujaven fins als seus colls o pujar la grada de la piscina triangular amb un cub de ferro de 200 kg!. De llarg va ser l'activitat més aplaudida per un nombrós públic que expectant es va reunir al voltant de la pista. Encabat la nostra monitora la Carme, molt activa durant tota la jornada, juntament amb set socis ens va oferir una demostració de Cross-Fit, en la qual els dits socis s'excercitaven en diverses estacions fins a arribar al límit de les seves forces gairebé. Els més petits també varen tenir la seva diversió fora de l'aigua en una Gincana que se'ls va organiztar i on hi varen xalar molt. Abans de sopar l'empresa d'assegurajces Cover Grup que patrocinia la secció de Traitló va sortejar un DVD entre els nostres socis, A les 10 de la nit hom sopava la botifarrada que havíem cuit a la pista i es feia temps per anar a a buscar una gandula on poder dormir-hi la nit, ja fos a aixopluc o directament al ras. Al matí, la diana ens va despertar i ja ens esperava una bona xocolatada que va renovar les forces per a continuar nedant fins al coet final. A la fi tots cansats però molt contents vàrem marxar a casa per a recuperar-nos.

El Centre vol agrair molt sincerament a tota la gent que va col·laborar, aportar i ajudar en l'organització d'aquesta nova edició.

patrocinadors del Club

  • quadis
  • quadis
    • Sanitas
 
  • Tecno Campus
  • El Tot
  • fosbury

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:45
Dissabtes de 7:00 a 22:00
Diumenges i Festius de 8:00 a 22:00
De novembre a març
diumenges i festius tanquem a les 19h

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.