Menu
Centre Natació Mataró

EL CENTRE NATACIÓ MATARÓ; MODEL DE GESTIÓ ESPORTIVA

Els dos setmanaris de la ciutat El Tot Mataró i el Capgròs es fan ressò dels èxits esportius assolits pel Centre aquest passat 2011, i que fan que siguem l'entitat més destacada de tota la ciutat i encara de tota la comarca. El Tot Mataró, patrocinador del nostre waterpolo femení, destaca que nomes hi hagut un equip, a la ciutat, capaç de guanyar un títol estatal; el Mataró-Quadis de tennis taula femení, que es va proclamar Campió de la Copa de la Reina. Així mateix ressalta la bona tasca feta pels dos equips de waterpolo, el masculí i el femení, assolint les millors classificacions de tots els equips de la ciutat, fet que ens fa ser referents en uns moments de grans dificultats econòmoques i per tan dificultats esportives.

Llegiu la notícia en el link; http://www.totmataro.cat/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=95409&Itemid=107

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Capgròs, per la seva part en l'editorial, explica com s'hi arriba a assolir l'excel·lència esportiva. Des d'una Junta Directiva responsable, a una direcció tècnica eficient i amb uns entrenadors formats en la seva tasca dinàmica d'ensenyar i sobretot d'educar els jugadors de ben joves, perquè en el futur puguin arribar als primers equips. Per a sustentar aquesta estructura tan exitosa cal el suport de la nostra massa social i el dels nostres patrocinadors que fan possible que puguem mantenir-nos a dalt de tot. Quan es reuneixen totes aquestes condicions, aleshores els resultats arriben, tal i com està succeint amb totes les nostres seccions amb els seus magnífics resultats.

Us adjuntem l'editorial i a sota el link on hi podreu llegir la notícia que fa referència a tots els equips mataronins.

 

DEL CAPGRÒS

CN Mataró, model d'èxit

El Centre Natació Mataró acaba el 2011 com la millor entitat esportiva de l'any a la ciutat, al menys si tenim en compte resultats dels seus primers equips durant aquests dotze mesos. No és casualitat. Dirigents professionals, gent vàlida al capdavant i un bon treball des de la base. Així s'aconsegueixen construir equips punters en waterpolo -replet de jugadors de la pedrera tant en masculí com femení- i jugadors de primer nivell com Gàlia Dvorak o Xavier Peral en el tennis taula que competeixen a l'elit de les seves disciplines. Perquè surti gent així, cal tenir sort, però també treballar-la. I això es fa amb entrenadors i tècnics formats i preparats, un projecte clar on tothom sap cap on es va i una directiva que no estiri més el braç de la màniga. No es poden mantenir segons quins jugadors estrangers? Es busquen alternatives amb projecció. Competir a Europa pot fer trontollar l'estabilitat econ òmica? no es competeix a Europa per molt mal que faci i se segueix el traçat previst. Sense improvitzacions, sense aires de grandesa. Així, els resultats són els que són. Positius i doblement satisfactoris: Tot surt fruit de la feina ben feta... amb gent de la casa.

http://www.capgros.com/noticies/detall.asp?id_noticia_portal=29174&sec=90&but=1

 

patrocinadors del Club

  • STM
  • quadis
  • quadis

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:30
Dissabte de 7:00 a 22:00
Diumenge de 8:00 a 22:00

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.