Menu
Centre Natació Mataró

Diumenge una nova sessió de Dansa Lliure al Centre

Un cop passades les festes, el proper diumenge 9 a partir de les 10 del matí el Centre us proposa a tornar a participar en el Taller de Dansa Lliure que ha tingut una gran acceptació.

 

 

 

A partir del 3 d'octubre i en sessions mensuals, al Centre s'ha iniciat un curset de Dansa Lliure, una nova acitivitat destinada a oferir un nou servei als nostres associats i també a aquelles persones que sense ser socis també vulguin gaudir d'una experiència íntima que ens mostra aspectes de nosaltres mateixos que potser no hem descobert encara.

"Buscant-ne l'economia, ens adonem que el bon moviment sempre és continu, que els impulsos enèrgics vénen a continuació o abans de moviments on els músculs estan relaxats. La flexibilitat depèn de l'economia, la lògica i la musicalitat del moviment. La feixuguesa no és més que una cacofonia, una malaltia que es cura perfectament. L'elegància és la més alta simplicitat, i es pot aprendre. Jugant, caminant, ballant, l'ésser sencer ha de poder vibrar. Per expressar-se amb llibertat el cos ha de poder ondular-se musicalment. Perquè el gest més simple pugui portar, transmetre un pensament, desvetllar plenament en la sensibilitat dels espectadors un estat d'ànima, el cos ha d'alliberar-se dels lligams que paralitzen o disminueixen els mitjans d'expressions: l'ésser humà ha de convertir-se en una mena de centre d'on
brolla la llum"

François Malkovsky
Cahiers de l'école de danse libre Malkosky

 

En aquesta Dansa hi trobaràs la joia . L’expansió del cos i de la ment .

Uns moviments que t’harmonitzaran i et despertaran el benestar interior .

Una música que et farà vibrar amb tot el grup.

 

 

 


Els horaris d'aquesta atractiva activitat seran els diumenges de 10 del matí a 13:30 i els dies que es farà seran;

_ 3 d'octubre                      _ 19 i 20 de febrer; stage amb Francine Gartnier

_ 14 de novembre               _ 6 de març

_ 12 de desembre               _ 3 d'abril

_ 9 de gener _ 1 de maig

_ 6 de febrer                      _ 5 de juny

_ 3 de juliol; Cloenda

El preu per a cada sessió és de 15€ pels socis del Centre i 20€ pels no socis

Per a més informació us podeu adreçar a la Mercè; 630.14.71.11, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i  a la Marga; 636.05.72.52, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

                                                       

patrocinadors del Club

  • STM
  • quadis
  • quadis

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:30
Dissabte de 7:00 a 22:00
Diumenge de 8:00 a 22:00

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.