Menu
Centre Natació Mataró

El Centre Natació Mataró, 3r classificat en el Barem de Clubs de la FCN

En el Barem de Clubs que cada any estableix la Federació Catalana de Natació i on es puntuen totes les lligues tan de categoria masculina com femenina de les especialitats que li són pròpies, el Centre Natació Mataró, i per primera vegada a la història, forma part dels clubs que han pujat al podi, assolint la 3a posició general. Aquesta puntuació ressalta la gran feina portada a terme des dels equips de la base fins als equips absoluts, on s'han aconseguit grans classificacions en les respectives lligues en les quals hi han participat els nostres equips. Per a aconseguir aquesta fita ha estat fonamental la gran puntuació assolida per la secció de Waterpolo, en 2n lloc de la classificació general, la de la secció de Natació que ha quedat en una gran 3a posició i la secció d'Aigües Obertes que ha acabat en la 4a posició. La nova secció de Natació Artística del Centre, la temporada passada AN Sincro Mataró, va quedar en la 27a posició en el que és una gran progressió de l'equip. Aquest Barem demostra que la feina que s'està fent està assolint els objectius establerts, tan en la formació dels esportistes com en els resultats esportius, i ens col·loca en el grup capdavanter de Catalunya.

Amb aquesta notícia, molt satisfactòria per al Centre, volem agrair la tasca feta per tots els tècnics i esportistes de cada un dels equips que competeixen al llarg de tot l'any, lluitant cada setmana per a millorar,  i també als patrocinadors que amb el seu ajut i col·laboració han fet possible que arribéssim tan lluny. Gràcies La Sirena, Quadis i Torrot!!

Consulteu el Barem al document adjunt

 

 

 

patrocinadors del Club

  • La Sirena
  • quadis
  • torrot
 
  • Tecno Campus
  • El Tot
  • fosbury

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:45
Dissabtes de 7:00 a 22:00
Diumenges i Festius de 8:00 a 22:00
De novembre a març
diumenges i festius tanquem a les 19h

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.